VASTE ACTIVITEITEN.

Dit zijn terugkerende wekelijkse of maandelijkse activiteiten waar u zich niet voor hoeft in te schrijven. Gasten die bij ons verblijven zijn vrij daar al dan niet aan deel te nemen. Meer informatie vindt u hier.

AGENDA
Onze agenda hieronder bestaat uit wisselende activiteiten met een open inschrijving, verzorgd door derden.

27 t/m 28 oktober 2017 – Deep Awakening – In Relationship

Door Tim Freke

Wisdom is knowing how to live with the paradox that we love others because we’re all one, yet we are also individuals with our own legitimate needs. At this retreat we will explore how awakening helps us live wisely in a relationship with others, ourselves and the transcendent oneness of God.

Informatie en aanmelden: Tim Freke

 

29 oktober – Louter Zin Zondag van 12.00 – 17.00 uur

Door  Lia Bolte

Louter Zin Zondag wordt begeleid door twee levensvrouwen. Voor vrouwen die bewust en voluit hun femininiteit willen leven & vieren. En in hun vrouwelijke kracht, sensualiteit en zachtheid willen staan. In leven, werk en relaties. Puur ontspannen natuur.

Er is nog plek in de kring van deze sterke zelfstandige vrouwen die nog meer verdieping wensen en alles wat ze al weten en ervaren.

Wees welkom!

Informatie en aanmelden: magnetics@ziggo.nl of liamariabolte@gmail.com

 

3 november 2017, 15 december 2017, 16 februari 2018, 6 april 2018, 18 mei 2018   

20.00 – 21.30 uur – Zing vanuit je hart

Door Stembevrijding, Lambert Mutsaerts

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: Zing-vanuit-je-hart

 

4 november en 9 december 10.00 – 18.15 uur – Stilte-dag

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Even op de rem in alle drukte van het leven. Een dag om je hoofd te laten rusten en je hart wakker te maken. Een dag voor jezelf om te genieten, te verdiepen, tot rust te komen en de verbinding met jezelf te herstellen. Tijdens de dag is er een programma met yoga, meditatie, een wandeling, een heerlijke biologische lunch en als afsluiting van de dag soep. Een cadeau aan jezelf!

Voor aanmelden en meer informatie: Hartenlicht

 

3 tot en met 5 november 2017 en 2 tot en met 4 februari 2018 – Retraite voor ouders. 

Door De Olifant Voor Ouders – Wendy Aldewereld

De Olifant biedt vaders en moeders in een drukke levensfase gespecialiseerde retraites. Tijd voor jezelf, ruimte voor verdieping, aandacht voor de prachtige omgeving en heerlijk eten. Iets voor jou?

Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.deolifantvoorouders.nl

 

12 november 2017 – Open meditatieavond –  elke tweede zondag van de maand van 20.00-21.00 uur

Verzorgt door Jeannet Boender van Stream of Life

Met dit initiatief sluiten wij aan bij een initiatief van Tijn Touber waardoor er op een zelfde tijdstip op verschillende plaatsen in Nederland gemediteerd wordt. Een mooie gelegenheid om de kracht van stilte tot je te laten spreken.

Mail Jeannet jeannet.streamoflife@gmail.com om je van jou komst op de hoogte te stellen.

 

26 november 13.30 uur – Rondleiding door het gebouw

Ons gebouw is als slotklooster gebouwd in 1960, compleet met tralies zoals toen nog de norm was van de katholieke kerk. Tot 1998 woonden hier de monialen Augustinessen. Een van de bewoonsters van destijds zal vertellen over hoe het leven was toen zij nog ‘achter tralies’ woonde, waarom zij voor dit leven koos, en hoe alles veranderde sinds midden jaren zestig.

Meer informatie, ook over aanmelden: www.godswerkhof.nl

 

10 december 2017 – Open meditatieavond –  elke tweede zondag van de maand van 20.00-21.00 uur

Verzorgt door Jeannet Boender van Stream of Life

Met dit initiatief sluiten wij aan bij een initiatief van Tijn Touber waardoor er op een zelfde tijdstip op verschillende plaatsen in Nederland gemediteerd wordt. Een mooie gelegenheid om de kracht van stilte tot je te laten spreken.

Mail Jeannet jeannet.streamoflife@gmail.com om je van jou komst op de hoogte te stellen.

 

31 december 2017 t/m 1 januari 2018 – Een rustige jaarwisseling

Door Samaya – Odilia van Doorn

Er zijn mensen die geen zin hebben in alle drukte en lawaai rond de jaarwisseling. Sinds een paar jaar bestaat de mogelijkheid om bij Samaya op een rustige manier de jaarwisseling door te brengen. U kunt feestelijk komen dineren in onze sfeervolle eetkamer of indien gewenst in stilte in onze Voorkamer. Er is mogelijkheid om ’s avonds deel te nemen aan een geleide mediatie in de Kapel en onder begeleiding het Labyrint te lopen. Om middernacht worden onze kerkklokken geluid en kunt u vanaf het verwarmde achterterras het vuurwerk in de dorpen rondom Samaya bewonderen.

Informatie en aanmelden: info@samaya.nl

 

31 december 2017 t/m 1 januari 2018 – Een rustige jaarwisseling met klankontspanning

Door Wandel naar jezelf – An Paridaen en Mary van de Panne van Klankenrijk

Begeleiding: An is coach, trainer en organisator van wandelevenementen met een bezinningsaspect. Begeleiding klankontspanning: Mary van de Panne van Klankenrijk.

De Rustige Jaarwisseling met klankontspanning is een avondvullend programma voor oudejaarsavond. Na een kennismaking genieten we van een heerlijk twee-gangen diner. In de loop van de avond laten we het oude los door middel van een ritueel om ons vervolgens bij een klankontspanning open te stellen voor het nieuwe.

Informatie en aanmelden: www.wandelnaarjezelf.nl

Stilteretraite 3 t/m 7 januari 2018

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg en Denise van de Ven

Even los van al je dagelijkse drukte en gewoonten om te ervaren wat de stilte jou te vertellen heeft. Ben je nog wel afgestemd op jouw route in het leven of hol je jezelf voorbij?  In stilte reis je voorbij je gedachten en stress om in het hart alle liefde en helderheid in jezelf terug te vinden. Een verdiepende reis naar eigen essentie met o.a. meditaties, yoga, inzichtoefeningen, wandelingen, labyrint en dans.

Voor aanmelden en meer informatie: Hartenlicht

 

Winter Retraîtedag – Thuis in je aard – 28 januari 2018 – 10.00 -17.00 uur

Door Irene Andriessen

Op deze dag laat je de alledaagse sores even voor wat ze zijn. Via meditatie, visualisatie en lichaamswerk opent, verruimt en ontspant je wijze van zijn. Je ontspant terwijl je geest helder en wakker is en je ten volle present bent. Tijdens de zittingen is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen. In de pauzes zijn we stil. Als het weer het toelaat wandelen we in de tuin van Samaya. Voor mensen met en zonder ervaring met meditatie.

Voor aanmelden en meer informatie: Irene Andriessen

 

Vanaf september 2018 – Persoonlijk ontwikkeljaar ‘Naar de kern’

Door Mens in Werking – Cornélie Spijkerboer en Hans Mennes

Een persoonlijk jaar vol voelen en doen. Een jaar waarin je hart meer gaat spreken dan je hoofd. Een jaar waarbij jij gelukkiger wordt omdat je meer wordt wie je bent. Voor wie behoefte heeft aan persoonlijke ontwikkeling en verdieping. Voor wie zelfvertrouwen wil vergroten, relaties verbeteren, ontdekken wat je nu ECHT wilt.

Voor aanmelden en meer informatie: mensinwerking.org

Terug naar pagina Aanbod