VASTE ACTIVITEITEN.

Dit zijn terugkerende wekelijkse of maandelijkse activiteiten waar u zich niet voor hoeft in te schrijven. Gasten die bij ons verblijven zijn vrij daar al dan niet aan deel te nemen. Meer informatie vindt u hier.

AGENDA
Onze agenda hieronder bestaat uit wisselende activiteiten met een open inschrijving, verzorgd door derden.

 

6 april 2018, 18 mei 2018  – 20.00 – 21.30 uur – Zing vanuit je hart

Door Stembevrijding, Lambert Mutsaerts

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: Zing-vanuit-je-hart

 

Stilte dagen 2018 –  24 maart, 14 april, 16 juni – 10.00 – 18.15 uur 

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Even op de rem in alle drukte van het leven. Een dag om je hoofd te laten rusten en je hart wakker te maken. Een dag voor jezelf om te genieten, te verdiepen, tot rust te komen en de verbinding met jezelf te herstellen. Tijdens de dag is er een programma met yoga, meditatie, een wandeling, een heerlijke biologische lunch en als afsluiting van de dag soep. Een cadeau aan jezelf!

Voor aanmelden en meer informatie: Hartenlicht

 

Registeropleiding tot Professioneel Coach – 6 maart en 10 oktober 2018

Door Balansgroep

De Registeropleiding tot Professioneel Coach is een post-HBO opleiding, volledig NOBCO– en EQA-geaccrediteerd. Je wordt binnen een jaar opgeleid tot allround coach. Je leert te coachen op het vlak van leven en werk. Je leert mensen zo te begeleiden dat zij hun leven vorm kunnen geven vanuit hun diepste wensen en talenten.

Je leert te motiveren en te inspireren tot persoonlijke groei en effectiviteit, tot het benutten van het volledige potentieel. Deze opleiding is daarnaast een diepgaand en leerzaam ontwikkeltraject voor jou zelf, in een veilige setting.

Voor aanmelden en meer informatie: www.balansgroep.nl

 

11 maart 2018 – Open meditatieavond (elke tweede zondag van de maand van 20.00 – 21.00 uur)

Door Jeannet Boender van Stream of Life

Met dit initiatief sluiten wij aan bij een initiatief van Tijn Touber waardoor er op een zelfde tijdstip op verschillende plaatsen in Nederland gemediteerd wordt. Een mooie gelegenheid om de kracht van stilte tot je te laten spreken.

Voor meer informatie: www.streamoflife.nl of aanmelden via jeannet.streamoflife@gmail.com om je van jouw komst op de hoogte te stellen.

 

Zondag 18 maart  2018- Stilte – Inspiratie dagen – van 10.30 – 16.30 uur

Door Elisabeth Brouwer van Bureau BALANS – pelgrimstochten en retraites.

Een Stiltedag met Elisabeth is een bijzondere dag. Je voelt je welkom en de zorgvuldigheid en aandacht waarmee het programma wordt ingevuld, geven je een gevoel van rust en er mogen zijn. In de stilte komt er ruimte voor je verlangens, kun je luisteren naar je innerlijke stem – bron van gnosis (innerlijk weten). De verschillende meditatie oefeningen en teksten zijn bronnen van inspiratie.

Voor meer informatie en aanmelden Bureau BALANS – Elisabeth Brouwer

 

24 maart 2018 – Voorbij, een dag over verlies en verandering

Door Karin Menken en Anna Drenth

Voorbij, een dag over verlies en verandering. Een dag voor ieder die een verlies heeft meegemaakt en hier aandacht aan wil geven. Het kan om elke vorm van verlies gaan en het is niet belangrijk of het van recente datum is of al lang(er) geleden.

Tijdens deze dag werken we met rituelen, we mediteren, we zingen en worden toegezongen, we delen onze ervaringen, we lopen het labyrint, we worden verzorgd met een heerlijke biologische lunch en gedragen door de prachtige locatie.

Praktisch: 24 maart van 10.30 – 17.00 uur. Welkom vanaf 10.00 uur. Kosten € 87,50 incl. thee/koffie en lunch.

Begeleiding: Karin Menken (www.levenswending.nl) en Anna Drenth (www.innerlijkecoach.nl). Voor aanmelden stuur een mail naar info@levenswending.nl

 

Me-Time Retraite – Connect to your Divine Essence – 30-31 maart -01 April 2018 

Door Maneesha Sluyzer – Soul Station

Open je hart en voel wie je werkelijk bent. In dit weekend ben jij je eigen medium en de spiegel voor jezelf. Via ervaringen en beleving ga je meteen de diepte in en verbind jij je met je essentie. Het is Me-Time, dus alle ruimte om tot rust te komen fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. We nodigen je uit via transreizen, meditatie, ademhaling, rustige yogahoudingen, gronden in je lichaam, het terugtrekken van je zintuigen, rust in je denken, heelheid, eenheid, muziek, mantra’s, vuurceremonie en via reinigende vegetarische voeding. Het unieke van het weekend is dat het draait om jou en je eigen proces. Jij ontvangt de boodschappen en antwoorden waarmee jij verder kan. Er is rust en tijd voor jezelf om je terug te trekken wanneer je maar wilt en ondersteuning waar nodig.

Voor aanmelden en meer informatie: www.soul-station.nl 

 

Invisable Leadership 

Door ZenCenter- Ben Hoogenboom

Er ontstaat een nieuwe generatie leiders, die stappen zet naar een hoger niveau van zingeving. In dit 2 x 2 daagse programma ontwikkel je een extra zintuig voor de ‘onzichtbare‘ onderstroom van leiderschap. Je ziet het niet, maar het is er wel. Zoals ook een ijsberg grotendeels onder water steekt, zo heeft de dynamiek van het ‘niet zichtbare’ een grote invloed op het succes van leiderschap

Voor aanmelden en meer informatie: www.zencenter.nl/Invisible-Leadership/

 

Leergang intuïtief leiderschap – maart  t/m november 2018

Door Kernzaken

Je beseft dat de huidige omstandigheden een nieuw type leiderschap van je vraagt, waarin persoonlijke reflectie cruciaal is.

Leidinggeven vanuit verbinding en daadkracht: Kernzaken begeleidt je in 9 maanden stap-voor-stap om een krachtige intuïtieve beslisser en inspirerende leider te zijn. Met een programma dat ook inpasbaar is in een drukke agenda, leer je snel je doelen te realiseren en de juiste knopen door te hakken op het juiste moment.

Voor aanmelden en meer informatie: Kernzaken

 

Retraite voor ouders – 26 t/m 27 mei – 7 t/m 8 juli en 27 t/m 28 oktober 2018 

Door De Olifant Voor Ouders – Wendy Aldewereld

De Olifant biedt vaders en moeders in een drukke levensfase gespecialiseerde retraites. Tijd voor jezelf, ruimte voor verdieping, aandacht voor de prachtige omgeving en heerlijk eten. Iets voor jou?

Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.deolifantvoorouders.nl

 

Move Me: Embodied Writing – 1 until 3 June 2018 

By Geertje Couwenbergh

Treat yourself to the inner adventure of this brand new program, developed by author and expressionist Geertje Couwenbergh. It combines the love of music, movement and writing practice to open up new pathways into your writing – and life. No specific experience is necessary. All you need is fast-writing pens, clothes you can move freely in – and a don’t-know-mind. (open to English speaking participants)

More Information: www.geertjecouwenbergh.com

 

Jaartraining Non-dualiteit – Introductieworkshop 30 september 2018 van 10.30-17.00 uur

Door Alexander Zöllner /Art of Life

Het besef dat niet ego maar non-duaal Gewaarzijn onze meeste wezenlijke aard is, wordt door steeds meer mensen herkend. Als we daar bij terugkeren komen we ‘thuis’ bij onszelf. Het is een bron van diepe ontspanning, inspiratie en mededogen. De Jaartraining Non-dualiteit is ontwikkeld om non-duaal Gewaarzijn tot de basis van je leven te maken. De introductieworkshop is een kennismaking met de visie en werkvormen die je daarbij helpen.

Informatie over de introductieworkshop en de Jaartraining is te vinden op https://www.artoflife.nu/trainingen/jaartraining-non-dualiteit/

 

Move Me: Embodied Writing – 19 and 20 October 2018 

By Geertje Couwenbergh

Treat yourself to the inner adventure of this brand new program, developed by author and expressionist Geertje Couwenbergh. It combines the love of music, movement and writing practice to open up new pathways into your writing – and life. No specific experience is necessary. All you need is fast-writing pens, clothes you can move freely in – and a don’t-know-mind. (open to English speaking participants)

More Information: www.geertjecouwenbergh.com

 

Start 4 oktober 2018 – Opleiding Integrale Relatie Coaching

Door HOLONS, School voor Integrale relatieontwikkeling – Domi Lambregts

Deze drie jarige opleiding biedt inspirerende scholing vanuit eenheidsbewustzijn en een vernieuwende, integrale benadering van relaties. Het is bedoeld voor pioniersgeesten, die zich willen specialiseren als professioneel relatiebegeleider, voorbij de gangbare visie op relaties durven kijken en een rol willen spelen in de bewuste evolutie van relaties.

De opleiding wordt verzorgd door Domi Lambregts (kerndocent en supervisor), in samenwerking met Leida Schuringa (gastdocent) en Walter Brew (mannencoach).

Voor aanmelden en meer informatie: HOLONS

 

Leergang Proceskunde – werken met Aandacht – 19/20 april – 31 mei/1 juni – 6/7 september –

8/9 november 2018 en 10/11 januari 2019

Door FCE, Stichting Opleidingskunde

Deze leergang gaat over het aandachtig ondersteunen van de ontwikkeling van individuen, groepen en processen in sociale systemen. In deze leergang doe je de kennis, attitude en vaardigheden op die je als organisatieprofessional nodig hebt om proceskundig te kijken en te handelen.

Voor aanmelden en meer informatie: FCE Stichting Opleidingskunde

 

18 t/m 22 juli – Stilteretraite  Hartenlicht

Door Hartenlicht – Annemieke Rodenburg

De stilte maakt je hoofd leeg en je hart wakker. De stilteretraite is voor iedereen die behoefte heeft aan meer groei, bezieling en verdieping, aan minder hoofd en meer hart. In de stilte kun je jezelf weer verstaan, waardoor je de regie weer over jezelf en je eigen leven kunt nemen. Voorbij je drukke denken kom je in een ander gebied van jezelf waar liefde en inzichten je weer in contact brengen met wie je werkelijk bent. Tijdens de retraite volgen we een programma met yoga, meditatie, wandelingen en andere stilte oefeningen.

Voor meer informatie www.hartenlicht.nl

Terug naar pagina Aanbod