VASTE ACTIVITEITEN.

Dit zijn terugkerende wekelijkse of maandelijkse activiteiten waar u zich niet voor hoeft in te schrijven. Gasten die bij ons verblijven zijn vrij daar al dan niet aan deel te nemen. Meer informatie vindt u hier.

AGENDA
Onze agenda hieronder bestaat uit wisselende activiteiten met een open inschrijving, verzorgd door derden.

 

10 t/m 13 augustus 2017 – Lichtend Leiderschap met Awakening your Light body

Door Rozemond Coaching – Annemieke Rozemond

Wil je diepgaand transformeren op alle niveaus? Wil je boven probleem- en emotioneel gekleurd denken leren uitstijgen? Module 1 en 2 (van 6) op 10-13 augustus 2017. Werken met licht is het mooiste werk dat je kunt doen. Je leert meer licht toe te laten in je leven en je draagt bij aan het verhogen van de energieën in je relaties.

Informatie en aanmelden: Rozemondcoaching

 

24 t/m 27 augustus 2017 – Dru yoga en Meditatie

Door Henriëtte van Oekel

Een afwisselend spel van de yoga en meditatie om zo op een natuurlijk wijze thuis te komen in en bij jezelf. Waarbij de elementen van ontspannen, genieten en verstillen tot volle bloei kunnen komen. De derde dag zal in stilte worden doorgebracht. Marie Therese Roovers verzorgt tijdens deze dagen optioneel massages.

Informatie en aanmelden: Henriëtte van Oekel

 

2 september 2017 – Kom naar het Modron Moon VIP event – jouw droom helder in één dag

Door Caroline Groeneveld – Modron Moon life

Heb jij het ook zo druk in je dagelijkse leven? Verlang je naar meer verbinding met jezelf, meer rust van binnenuit, meer energie en vrije tijd, meer contact met mensen die je echt begrijpen? Kom dan naar het Modron Moon VIP event en krijg jouw droom weer helemaal helder in één dag.

Je krijgt les van de beste en meest ervaren coach ooit: Moeder Aarde zelf en van Caroline Groeneveld, auteur van het boek 13 manen om je dromen waar te maken. Ze geeft je haar beste oefeningen, meditaties en praktische tips waarmee jij zelf direct aan de slag kunt. Na afloop voel je je zeker, vol vertrouwen, geloofd en geliefd. Je bent klaar voor jouw droomjaar!

Informatie en aanmelden: Modron Moon life

 

3 september en 29 oktober – Louter Zin Zondag van 12.00 – 17.00 uur

Door  Lia Bolte

Louter Zin Zondag wordt begeleid door twee levensvrouwen. Voor vrouwen die bewust en voluit hun femininiteit willen leven & vieren. En in hun vrouwelijke kracht, sensualiteit en zachtheid willen staan. In leven, werk en relaties. Puur ontspannen natuur.

Er is nog plek in de kring van deze sterke zelfstandige vrouwen die nog meer verdieping wensen en alles wat ze al weten en ervaren.

Wees welkom!

Informatie en aanmelden: magnetics@ziggo.nl of liamariabolte@gmail.com

 

15 september 2017, 3 november 2017, 15 december 2017, 16 februari 2018, 6 april 2018, 18 mei 2018     20.00 – 21.30 uur – Zing vanuit je hart

Door Stembevrijding, Lambert Mutsaerts

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: Zing-vanuit-je-hart

 

23 september 10.00 – 18.15 uur – Stilte-dag

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Even op de rem in alle drukte van het leven. Een dag om je hoofd te laten rusten en je hart wakker te maken. Een dag voor jezelf om te genieten, te verdiepen, tot rust te komen en de verbinding met jezelf te herstellen. Tijdens de dag is er een programma met yoga, meditatie, een wandeling, een heerlijke biologische lunch en als afsluiting van de dag soep. Een cadeau aan jezelf!

Voor aanmelden en meer informatie: Hartenlicht

 

Vanaf september 2017 – Persoonlijk ontwikkeljaar ‘Naar de kern’

Door Mens in Werking – Cornélie Spijkerboer en Hans Mennes

Een persoonlijk jaar vol voelen en doen. Een jaar waarin je hart meer gaat spreken dan je hoofd. Een jaar waarbij jij gelukkiger wordt omdat je meer wordt wie je bent. Voor wie behoefte heeft aan persoonlijke ontwikkeling en verdieping. Voor wie zelfvertrouwen wil vergroten, relaties verbeteren, ontdekken wat je nu ECHT wilt.

Voor aanmelden en meer informatie: mensinwerking.org

 

Oktober 2017 t/m februari 2018 – Zichtwijze op ongedachte mogelijkheden

Door Syst-Nederland

Een praktische opleiding (4x 2-daagse + 1 losse dag) om passende veranderstappen te faciliteren samen met klanten, cliënten en organisaties in tal van contexten bij pittige vragen en dilemma’s. Je krijgt basiskennis en ervaring met structuuropstellingen. Meer gemak groeit door zelf praktisch te oefenen met formats en interventies vanuit ieders inbreng.

Informatie en aanmelden: Syst Nederland

 

7 en 8 oktober Relatieweekend

Door Maan Ballemans en Jan Bouwman

Of je nu stapelverliefd bent of je relatie juist wilt herstellen, dit weekend — voor jou en je partner* — leert je om anders in een relatie te staan en te verwoorden wat er in je leeft. Maar ook om meer kennis en vaardigheden te ontwikkelen die je door moeilijke momenten heen kunnen loodsen. Door even alles aan de kant te zetten en je compleet op je relatie te richten kan je je relatie verbeteren en verstevigen.

Naast heldere uitleg over de Imagodialoog van Harville Hendrix geeft deze workshop je gerichte oefeningen en live demonstaties. Het is daarmee ook een aanvulling op EFT (Emotionally Focused Therapy).

*Je oefent alleen met je eigen partner.

Informatie:   maan-coaching.nl

Aanmelden: info@maan-coaching.nl

 

27 t/m 28 oktober 2017 – Deep Awakening – In Relationship

Door Tim Freke

Wisdom is knowing how to live with the paradox that we love others because we’re all one, yet we are also individuals with our own legitimate needs. At this retreat we will explore how awakening helps us live wisely in a relationship with others, ourselves and the transcendent oneness of God.

Informatie en aanmelden: Tim Freke

 

3 tot en met 5 november 2017 en 2 tot en met 4 februari 2018 – Retraite voor ouders. 

Door De Olifant Voor Ouders – Wendy Aldewereld

De Olifant biedt vaders en moeders in een drukke levensfase gespecialiseerde retraites. Tijd voor jezelf, ruimte voor verdieping, aandacht voor de prachtige omgeving en heerlijk eten. Iets voor jou?

Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.deolifantvoorouders.nl

 

Terug naar pagina Aanbod