De kapel van kloosterhotel Samaya is uitstekend geschikt als trouwlocatie.

Wil je een kerkelijke inzegening wilt of een zelf samengestelde bijeenkomst met eigen rituelen, teksten en muziek? Of wil je elkaar alleen het ja-woord geven voor de ambtenaar van de burgerlijke stand? Het kan allemaal. Wij richten de ruimte in zoals jullie dat willen zolang er niet meer gasten zijn dan 100 in totaal.

Indien gewenst en mogelijk verzorgen wij graag vooraf of achteraf een lunch, high-tea of diner voor dit gezelschap. Voor de receptie of het feest hebben wij een prettige samenwerking met het op ca 8 km afstand gelegen Brothers.

In de kapel is een geluidsinstallatie aanwezig met twee spreekmicrofoons en een cd-speler. Ook een beeldpresentatie behoort tot de mogelijkheden.

Trouwfoto’s maken?

Ook dat kan. Onze 3 hectare grote achtertuin biedt veel fotogenieke plekken voor een mooie reportage.

Wij werken nauw samen met Odilia van Doorn van Altheya. Zij heeft ruime ervaring in het voorbereiden en begeleiden van bijzondere vieringen, ook op Samaya als trouwlocatie. Samen met jullie stelt zij een viering samen met bij jullie passende teksten, muziek en rituelen. Indien mogelijk wordt bij de voorbereiding ook de ambtenaar van de burgerlijke stand betrokken zodat burgerlijk en persoonlijk huwelijk naadloos in elkaar overgaan.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.