Met trots kunnen wij zeggen dat wij bekend staan om onze Bourgondische vegetarische keuken.  Als wij op de reacties van onze gasten af mogen gaan, dan proef je de zorg en aandacht waarmee de verse gerechten bereid worden. Eten bij Samaya is puur culinair genieten. Ook gasten die gewend zijn te dineren in restaurants, welke een grote naam hebben, komen graag bij ons terug.
Geregeld zullen wij een van onze recepten plaatsen op de recepten pagina.

Alle gerechten worden dagelijks vers bereid met pure ingrediënten.  De koks maken daarbij gebruik van zo veel mogelijk biologische- en streekproducten.  Het aantal gangen van uw diner stemmen we graag af op uw wensen. En wanneer u wilt kunt u uw maaltijd completeren met onze heerlijke huiswijn.

Voor het ontbijt en de lunch treft u een rijk gevarieerd buffet aan.  Bij de lunch staan daar ook soep, salade en in overleg een warme snack voor u klaar.  Wilt u een uitgebreidere lunch of een hartig tussendoortje, als pauze in het middag programma, dan kunt u dit aangeven bij de reservering.

Het tijdstip waarop wij de maaltijd serveren stemmen wij graag af op uw programma.

Ons appel-perensap komt uit eigen tuin en ook de huisgemaakte appeltaart kunnen wij u van harte aan- bevelen.