Voor ons keukenteam zijn wij op zoek naar iemand die er plezier in heeft samen met collega’s bij te dragen aan een prettig verblijf van onze gasten door te zorgen dat alles rondom koffie/thee en maaltijden goed verzorgd is.

Het werk:

  • Je zorgt ervoor dat koffie en thee op tijd klaar staan in de zalen
  • en dat de tafels en het ontbijt- en lunchbuffet mooi gedekt klaar staan voordat onze gasten aan tafel gaan. ’s Avonds serveer je samen met de kok het diner uit.
  • Ook zorg je ervoor dat na de maaltijden alles weer wordt opgeruimd, afgewassen en schoon weer in de kast komt en dat de keuken er weer schoon en netjes uit ziet voor degene die na je komt.
  • Afhankelijk van het aantal gasten dat in huis is werk je óf alleen óf samen met andere collega’s.

Werktijden:

Werktijden vanaf ’s morgens 7 uur tot ca. 15 uur óf vanaf ca. 17 uur tot ca. 22 uur, meestal op werkdagen en 1 á 2x per maand ook het weekend. De dagen waarop je werkt worden per maand in overleg vastgesteld, afhankelijk van je beschikbaarheid en de aanwezigheid van gasten.

Omvang van de vacature:

De vacature betreft een 0-urencontract. De hoeveelheid werk hangt namelijk af van het aantal gasten dat in huis is. We schatten in dat je gemiddeld zo’n 8 á 12 uur per week zult werken, verdeeld over 2 a 3 dagen per week.

Salaris:

Conform de CAO van de horeca, schaal III. Dat is op dit moment € 12,38 bruto per gewerkt uur inclusief vakantietoeslag.

Vragen?

Voor vragen kun je bellen met Samaya (0343-552332) en vraag naar Carry, 0343-552332. Carry is bereikbaar op maandag en vrijdag tussen 9.00 en 14.00 uur.

Solliciteren?

Wij zoeken iemand met een servicegerichte instelling, iemand die uitstekend Nederlands spreekt, die bereid is de handen uit de mouwen te steken, die flexibel inzetbaar is en een prettig mens is om mee samen te werken.
Is dit op jou van toepassing, stuur dan een mail met je motivatie, wensen en cv naar carry@samaya.nl.
Het is goed om te weten dat Samaya met openbaar vervoer niet te bereiken is. Je moet dus eigen vervoer hebben. Wij hebben voorkeur voor personen die binnen 20 minuten van Samaya wonen.

Terug naar vacatures