Boogschieten in onze boomgaard. Beschut, maar wel buiten, in de frisse lucht. We toveren een klein stukje van deze prachtige tuin tot een plek waar Jac Rongen met u of uw groep aan de slag gaat.

Leg een pijl in, adem in, adem uit,  en weg is de pijl. Zo ongecompliceerd, en tegelijk zo gefocust, dat het in bijna elk programma en bij bijna elke groep past. Tegelijkertijd brengt het zoveel, dat het prima een dagdeel op zich kan vullen. Een actieve meditatieve oefening helpt dan om de ervaring te verankeren.

Boogschieten wordt geregeld ingezet om processen in een groep te versnellen. De aandacht ligt daarbij o.a. op focussen, aandachtig aanwezig zijn, observeren en feedback geven. Zo kan middels het boogschieten zichtbaar en bewust worden wat in een team leeft, terwijl je samen geniet van de successen in de prachtige omgeving van deze voormalige kloostertuin.

Combineer boogschieten met een teamvergadering of teambuilding en een heerlijke lunch of diner. Samaya staat samen met Jac Rongen garant voor een onvergetelijke dag die de samenwerking binnen je team een boost zal geven.

Neem voor meer informatie en afstemming contact op met Jac Rongen 06-53 980 719

 

Terug naar Outdoor-activiteiten