Een mooie, rustige plek, even weg van uw dagelijks werk, ongestoord de verte in kunnen kijken. Als u op die manier de ruimte neemt om een jaarverslag of een nieuwe beleidsplan te schrijven, ontstaat er als vanzelf overzicht , inzicht en valt alles moeitelozer op zijn plaats. Bent u toe aan het ontwerpen of vernieuwen van uw training? Ook dan is het fijn om even afstand te nemen, alles los te laten en u opnieuw te laten inspireren door de ruimte en energie van deze bijzondere plek. U zult zien dat nieuwe creativiteit u ten deel valt.

Samaya biedt u die mogelijkheid: een rustige werkplek. Omring u met de ruimte en rust van Samaya, lekker eten, aandacht en als u wilt, met momenten van gezamenlijke meditatie. En u gaat ongetwijfeld meer ontspannen en met  een ander, consistenter resultaat naar huis dan wanneer u op uw eigen werkplek was gebleven. Diverse trainers en leidinggevende gingen u voor.

Bel met de receptie en vraag naar de mogelijkheden. Indien gewenst kunt u een kamer reserveren met rechtstreekse internetaansluiting.

Zoekt u een rustige werkplek voor slechts een paar uur? Ook dat kan. Hier vind u daarover meer informatie.

Terug naar Nieuws