Fietsen

Samaya is gelegen in het mooie Kromme rijngebied. U fietst rustig en gemakkelijk over kleine landweggetjes langs kleinschalige akkers, boomgaarden, kleine dorpjes en de lieflijke Kromme Rijn.
Vanaf Samaya bent u, via de landgoederen langs de Utrechtse Lustwarande, binnen 20 fietsminuten op de Utrechtse Heuvelrug waar bossen en stevige hoogteverschillen een geheel andere fietservaring opleveren. Er zijn via onze receptie prachtige fietsroutes verkrijgbaar.

Neemt u gerust contact met ons op. Wij hebben diverse adressen voor verhuur van fietsen of mountainbikes.

Kanovaren

De Kromme Rijn is een vriendelijk riviertje met mooie oevers dat zich traag door een afwisselende omgeving voortbeweegt. Met 1- of 3-persoons Canadese kano’s vaart u in ca. 3 uur een mooie rondtocht langs de dorpjes Cothen en Langbroek, langs het pittoreske stadje Wijk bij Duurstede, authentieke boerderijen en oude hoogstam fruitbomen.
Wij kunnen dat voor u regelen maar u kunt ook zelf contact opnemen met de verhuurder van de kano’s (op slechts 6 km vanaf Samaya).

Wandelen

Neemt u liever de benenwagen: wij hebben vanuit Samaya diverse wandelingen uitgezet, van een half uur tot meerdere uren. De wandelroutes liggen voor u klaar. Wilt u ze vooraf inzien? neem dan contact op met onze receptie.

Terug naar Outdooractiviteiten