Het labyrint

Het grote labyrint dat achter in onze tuin is aangelegd wordt veel gebruikt als onderdeel van een meerdaagse training. Ook kan het lopen van het labyrint helpend zijn als het groepsproces anders loopt dat je als trainer voor ogen had.

Stel: de groep die je begeleidt is vastgelopen met elkaar, op een dood punt beland. Of je merkt dat zich iets nieuws aandient in de groep maar je weet nog niet goed de richting. Of, na een reeks veranderingen bijvoorbeeld, heeft de groep verbinding nodig om weer één groep te worden. Dan is het lopen van het labyrint een mooie vorm om helderheid en verbinding te krijgen.

Odilia van Doorn begeleidt je groep naar de essentie van waar ze voor komen. Ieder kan daar zijn/haar eigen proces en ervaring in hebben.

Als trainer(s) of begeleider(s) van de groep kun je kiezen om zelf mee te lopen om vanuit je ervaring de groep verder te begeleiden. Of je kunt ervoor kiezen om als liefdevolle waarnemer buiten het labyrint te blijven om vanuit je waarneming de groep verder te begeleiden.

Dit alles in goed onderling overleg en met de intentie ‘het beste voor de groep’.

Contactgegevens: Odilia van Doorn / info@altheya.nl / 06-44096337 / www.altheya.nl

Het is ook mogelijk om het labyrint individueel te lopen. Hiervoor kun je een afspraak maken met onze receptie (info@samaya.nl) en hier zijn kosten aan verbonden.

 

Terug naar Outdoor-activiteiten