Mindervalide gastenkamer

Speciaal voor onze gasten met een fysieke beperking hebben wij een mindervalide kamer. Kamer Rode Esdoorn heeft een volwaardig invaliden badkamer met toilet, brede deuren, steunbeugels en een elektrisch bed. Het kledingrek is vanuit een rolstoel naar beneden te trekken, zodat deze ook te gebruiken is door een gehandicapte gast die niet kan opstaan.

Indien er geen mindervalide gasten zijn, wordt deze kamer ook ingezet voor andere gasten. Met uitzicht op de rode esdoorn in de charmante Japanse binnentuin en de prachtige badkamer is het een geliefde kamer.

Naast kamer Rode Esdoorn hebben kamer Beukenhaag en kamer Roos ook een toilet dat toegankelijk is voor minder valide gasten. Echter de badkamers zijn daar niet geschikt als volwaardig invalide badkamer. Men moet dan toch nog enkele stappen kunnen zetten.

De begane grond van ons pand is geheel rolstoeltoegankelijk. Bij de entree is er een oprit van de invalide parkeerplaats naar de voordeur en alle zalen en algemene ruimtes zijn begaanbaar voor mindervalide gasten.