Als het even niet lekker loopt in je organisatie of afdeling, en je wilt op zoek naar de oorsprong van het probleem, dan kan een organisatieopstelling helpend zijn. Dat kan als aparte sessie, waarbij je team niet noodzakelijkerwijs aanwezig hoeft te zijn, of als onderdeel van je meerdaagse training of workshop bij Samaya, bijvoorbeeld bij een meerdaagse teambuilding of visie-ontwikkeling. Om nog meer helderheid te verkrijgen over dat wat er werkelijk speelt.
Ook kan een dag(deel) over organisatieopstellingen een zinvolle aanvulling zijn op een leiderschapstraining. Om je deelnemers te laten kennismaken met organisatieopstellingen en/of hoe ze kunnen zien en ervaren hoe deze helpend kunnen zijn om meer inzicht te krijgen in het vinden van de oorsprong van een organisatieprobleem. Of dat nu gaat om stagnerende winst of over een afdeling die problemen blijft geven.

Wouter den Dulk denkt graag met je mee hoe een organisatieopstelling je training kan verrijken of het functioneren van je organisatie kan optimaliseren.

Kijk voor meer informatie op site www.wouterdendulk.nl/organisatieopstellingen

Terug naar indoor-activiteiten