TeamBeelden: Intuïtief Beeldhouwen voor teamontwikkeling, bewustwording en verbinding

Indoor en outdoor (bij geschikt weer)

Workshops TeamBeelden van IntoTuition dragen bij aan het bewust worden van eigen gedrag en patronen. Het beeldhouwproces werkt als een metafoor voor processen in het persoonlijk leven en werk. Verandering vergt ruimte en waarneming vanuit een ander perspectief. Door letterlijk ruimte te maken in de steen, zie je de vormen veranderen en ga je op een andere manier kijken. Niet alleen naar je steen, maar ook naar jezelf en elkaar. Het proces verbindt mensen op spontane wijze. Het beeld vormt een tastbare herinnering aan de opgedane ervaringen. Naast een eigen beeld kunnen gelijktijdig één of meerdere groepsbeelden worden gemaakt, waarmee meer inzicht wordt verkregen in het groepsproces.

Teambeelden als onderdeel van trainingstrajecten

TeamBeelden is ook een prachtige manier om in korte tijd met elkaar het proces van Theory U (Otto Scharmer) echt te ervaren. Onze workshops maken regelmatig deel uit van leiderschapsprogramma’s of trainingstrajecten. Wij werken graag samen met trainers of facilitators om de beeldhouwervaring een bekrachtiging te laten zijn van hun training of bijeenkomst.

De inhoud en tijdsduur van de workshop worden van te voren afgestemd op de wensen en mogelijkheden. Samaya is een heerlijke locatie voor teambijeenkomsten. De workshop TeamBeelden kan daar zowel binnen als, bij mooi weer, buiten op het terras of in de tuin worden verzorgd.

Kijk voor meer informatie over TeamBeelden op www.intotuition.nl, of neem contact op via info@intotuition.nl of bel 06-22497997.

 

Terug naar Outdoor