Verblijf in ons kloosterhotel

 

Of u nu komt voor een training, workshop of retraite, wij maken uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring. Een ervaring die door velen wordt omschreven als ‘op adem komen’.  U ervaart de kracht van eenvoud en proeft de eerlijkheid van de biologisch vegetarische keuken. We ervaren meer en meer vraag naar vegan (dier-product-vrije) maaltijden, maar ook andere speciale (dieet)wensen: laat het ons gerust weten. We spelen hier graag op in, temeer daar het vaak prima aansluit bij onze vegetarische keuken. De gasten die aanvankelijk wat terughoudend over het vegetarische karakter waren, geven na hun verblijf aan dat ze het vlees ‘eigenlijk helemaal niet gemist hebben’. De diners zijn zeer afwisselend: we serveren het beste van de Noord-Afrikaanse keuken, de Aziatische keuken maar ook dichter bij huis uit onze Europese keukens. Onze gasten zijn lovend over onze chefs.

Deze bewuste biologische keuze heeft ons het EKO-Goud keurmerk opgeleverd: duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in onze genen. Meer dan 80% van onze inkopen zijn biologisch, we gaan verspilling van voedsel tegen, kijken doorlopend actief naar de mogelijkheden om gebruik van plastic terug te dringen en streven een circulaire economie na.

De medewerkers zijn tijdens uw verblijf professioneel maar niet formeel. Ze proberen de groepen waar mogelijk in hun eigen proces te laten, terwijl ze ook graag een praatje met u maken. Zij staan voor u klaar om u met alle zorg te omringen die u voor uw training en verblijf nodig heeft. Toch nog wensen, veranderingen of (dieet)wensen: laat het ons gerust weten.

De bouw en de sfeer van het voormalige slotklooster versterken het gevoel naar rust en verstilling en de vele kaarsjes ‘s avonds dragen bij aan een onvergetelijke ambiance en een gevoel van tijdloosheid.