Gebruik het verhaal van dit voormalige klooster als inspiratiebron tijdens uw training of retraite bij Conferentiecentrum Samaya.

Gedurende ongeveer 3 kwartier vertellen wij verhalen van inspiratie, innovatie en transformatie. Wij vertellen over hoe de communiteit van zusters omging met de grote veranderingen in de zestiger jaren en daarna. Maar ook over vertrouwen en persoonlijke keuze- en transformatieprocessen van de individuele zusters. Dit kan inspirerend werken op het proces dat gaande is bij uw team(leden) en/of uw cursisten.

Indien gewenst kunnen wij u daarna rondleiden en op diverse plekken in het gebouw nader toelichting geven over het historisch gebruik van dit bijzondere gebouw.

Bovenstaande wordt verzorgd door vrijwilligers van de Stichting Gods Werkhof. Gaat het u om de cultuurhistorie van deze bijzondere plek? Of bent u juist geïnteresseerd in de transformatie- en innovatieprocessen die de zusters hier hebben doorgemaakt om steeds weer dát te doen wat in ruimte en tijd passend was? Als wij weten waarin u geïnteresseerd bent vragen wij daarvoor de juiste verteller.

Terug naar Indoor activiteiten