Anita Verdonk geeft (maatwerk) ervaringsworkshops op het gebied van leiderschap en onderlinge samenwerking.

Ze gebruikt werkvormen uit de Argentijnse tango en werkt met thema’s als afstemming, helderheid, koers, sabotage, ver-(wan-)trouwen, chaos, kwaliteiten, authenticiteit, gewoontegedrag etc. Ze is zelf coach, trainer, procesbegeleider en danst de Argentijnse tango sinds 2002.

Waarom de Argentijnse tango?

De Argentijnse tango is bij uitstek een dans waarbij de onderlinge communicatie en het leider- en volgerschap een nadrukkelijke rol spelen. Dat maakt de Argentijnse tango zo geschikt voor leiderschapsontwikkeling en samenwerkingsvraagstukken.

Uitgangspunten

Het lijf liegt niet. Dat is het uitgangspunt van waaruit Anita en haar danspartner werken om mensen te laten ervaren en reflecteren op hoe ze (samen-) werken/zijn op de dansvloer en hoe dat op de werkvloer is. Vaak zijn er verbluffend veel overeenkomsten te ontdekken.

Naast dit soort diagnoses die op basis van de ervaring individueel, met de danspartner of plenair worden gemaakt, kan men er voor kiezen om individuele vraagstukken in te brengen. Coaching 1 op 1 dus: met Anita of haar danspartner.

Wie gingen je voor…

Anita werkt met dit type workshops sinds 2007. Opdrachtgevers waren onder meer ministeries, hulpverleningsorganisaties, de Baak, havenbedrijf Amsterdam, hoge scholen, Sandvik Global Experts en Global managers, project- en programmamanagers, studie toegepaste psychologie ITIP.

Praktisch

Je hoeft alleen te kunnen lopen om te dansen… Het aantal mannen en vrouwen mag ongelijk te zijn. Een intakegesprek met de opdrachtgever is de basis voor de vormgeving van de workshop.

Over de workshop: http://anitaverdonk.nl/onewebmedia/Anita%20Verdonk%20workshop%20Argentijnse%20Tango%20flyer.pdf

Over Anita:  http://anitaverdonk.nl/index.html

 

Terug naar Indoor activiteiten