Professionele outdoor activiteiten

Wij werken samen met een aantal deskundige en ervaren professionals die in overleg met u een dag(deel) van uw training kunnen invullen met een outdoor activiteit. Als ontspanning tijdens een intensief programma of als welkome inhoudelijke aanvulling daarop. Een deel van deze activiteiten kan plaatsvinden in onze eigen tuin.

 

Workshop Roofvogels – Bekijk jezelf door de ogen van een roofvogel

Je intentie en gevoelens hebben altijd effect op de omgeving. We reageren allemaal intuïtief op elkaar, maar zijn verleerd om het daarover te hebben. Hoe groter het verschil is tussen wie je bent en hoe je doet, hoe meer spanningen en weerstand jij en de ander ervaren. Dat verschil laten roofvogels zien. De workshop kan zowel in de tuin als in de Kapel gegeven worden.

>> Lees meer>>

 

TeamBeelden: Intuïtief Beeldhouwen voor teamontwikkeling, bewustwording en verbinding

Workshops TeamBeelden van IntoTuition dragen bij aan het bewust worden van eigen gedrag en patronen. Deze workshops maken regelmatig deel uit van leiderschapsprogramma’s of trainingstrajecten bij Samaya.

>> Lees meer>>

 

boogschietenBoogschieten

In onze boomgaard, beschut, maar wel buiten, in de frisse lucht, kunnen we een klein stukje omtoveren tot een plek waar Jac Rongen met u of uw groep kan boogschieten.

>> lees verder >>

 

perspectiefEen ander perspectief

Op 7 minuten lopen vanaf Samaya staat een ruim 40 meter hoge voormalige watertoren. Beklim de trappen, verruim uw blikveld en geniet.

>> lees meer >>

 

labyrinthHet labyrint

Als het anders loopt in het groepsproces dan dat je voor ogen had, dan kan het lopen van het labyrint, dat achter in onze tuin is aangelegd, helpend zijn.

>> lees meer >>

 

wandelenWandelen, fietsen of kanovaren in de omgeving

Samen sportief bewegen is niet alleen ontspannend, als onderdeel van uw training kan het ook een bijdrage zijn aan het groepsproces en inzicht geven in ieders persoonlijk functioneren.

>> lees meer >>

 

Natuurlijk Verbinden: Teamcoaching ondersteund door dieren

Samaya, de ultieme plek om met jouw team aan de slag te gaan en meer verbinding te creëren. Of het nu gaat om leiderschap, samenwerking of visie-ontwikkeling, met een teamcoachingsessie van Natuurlijk Verbinden krijg je vernieuwde inzichten. Natuurlijk Verbinden gelooft in de kracht van dieren.

>> lees meer >>