Missie: Samaya ontvangt, voedt en inspireert mensen die verlangen naar rust en ruimte om persoonlijk of professioneel te groeien.

Samaya is gevestigd op historische grond, in een gebouw dat van oudsher mensen bezielt.

We zijn een organisatie met een missie: Samaya ontvangt, voedt en inspireert mensen die verlangen naar rust en ruimte om persoonlijk of professioneel te groeien.

Wij doen dat door op geheel eigen wijze ruimte beschikbaar te stellen, haar gasten te inspireren en met alle wenselijke zorg te omringen, in een sfeer van schoonheid, lichtheid, ruimte en rust.

Dat alles doet Samaya met oog voor detail, wetende dat ook in het kleine het grote zichtbaar wordt. Zij kiest voor de rijkdom van het leven en de kracht van eenvoud, voor inkoop van zo veel mogelijk biologische- en streekproducten en het gebruik van natuurlijke materialen. Daarbij is duurzaamheid al vanaf het begin een vanzelfsprekende richtlijn voor het beleid en ook aan maatschappelijke betrokkenheid geven wij op geheel eigen wijze vorm. Samaya sponsort het werk van Stichting Gods Werkhof door jaarlijks gratis een gastvrij verblijf aan te bieden aan 16 langdurig zwaarbelaste mantelzorgers.

Naast het feit dat de plek zelf een voedingsbodem en inspiratiebron is, biedt Samaya een vast aanbod van activiteiten en gericht advies en ondersteuning op verzoek.