Vaste Activiteiten

Dit zijn terugkerende wekelijkse of maandelijkse activiteiten waar u zich niet voor hoeft in te schrijven. Gasten die bij ons verblijven zijn vrij daar al dan niet aan deel te nemen. Meer informatie vindt u hier.

Agenda

Onze agenda hieronder bestaat uit wisselende activiteiten met een open inschrijving, verzorgd door derden.

 

Jaartraining Non-dualiteit – Introductieworkshop 30 september 2018 van 10.30-17.00 uur

Door Alexander Zöllner /Art of Life

Het besef dat niet ego maar non-duaal Gewaarzijn onze meeste wezenlijke aard is, wordt door steeds meer mensen herkend. Als we daar bij terugkeren komen we ‘thuis’ bij onszelf. Het is een bron van diepe ontspanning, inspiratie en mededogen. De Jaartraining Non-dualiteit is ontwikkeld om non-duaal Gewaarzijn tot de basis van je leven te maken. De introductieworkshop is een kennismaking met de visie en werkvormen die je daarbij helpen.

Informatie over de introductieworkshop en de Jaartraining is te vinden op https://www.artoflife.nu/trainingen/jaartraining-non-dualiteit/

 

Leergang Proceskunde – werken met Aandacht – 3 t/m 4 okt. 2018 – 15 t/m 16 nov. 2018 –

24 t/m 25 jan. 2019- 20 t/m 21 maart 2019 en 23 t/m 24 mei 2019 

Door FCE, Stichting Opleidingskunde

Deze leergang gaat over het aandachtig ondersteunen van de ontwikkeling van individuen, groepen en processen in sociale systemen. In deze leergang doe je de kennis, attitude en vaardigheden op die je als organisatieprofessional nodig hebt om proceskundig te kijken en te handelen.

Voor aanmelden en meer informatie: FCE Stichting Opleidingskunde

 

Zing vanuit je hart – 5 oktober 2018, 30 november 2018, 1 februari 2019, 22 maart 2019, 17 mei 2019 en 5 juli 2019

Door Lambert Mutsaerts

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: www.lambertmutsaers.nl

Op 5 oktober is het ook mogelijk om vooraf te dineren bij Samaya. Neem hiervoor contact op met onze receptie: info@samaya.nl

 

Zacht werken aan je gezondheid – zaterdag 13 oktober – van 13.00 – 17.00 uur

Door Yvonne Oostrom, Candidacoach en Zacht Werkencoach – Suikervrij Genieten

Heb jij het vaak druk? Daardoor last van hoofdpijn of verkrampte spieren? Herken jij je stemmingswisselingen? Plof jij‘s avonds uitgeput op de bank?
Steeds meer mensen krijgen een burn out. Het liefst zou je willen dat je alle dagen energie én tijd hebt. Hoe je dat doet? Dat ontdek je tijdens deze workshop!

Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 7 oktober en alleen via deze link: https://candidacoach.nl/product/workshop-zacht-werken-aan-gezondheid/

 

Stadsverlichting – 14 oktober 2018

Door Stream of life

Elke 2e zondag van de maand wordt bij Samaya de Stadsverlichting meditatie gehouden, met als doel een cultuur van verlichting te stimuleren.
Deze meditatie is o.l.v. Jeannet Boender.

Informatie vindt u hier.

 

The Ultimate Manifestation Experience (met psilocybine truffels) – 20 oktober 2018

Door Neuromanagement

De Ultieme Power Workshop! Wil jij ook jouw leven vormgeven zoals jij dat wil? Neem deel aan de workshop en leer in 1 dag over de geheime universele wetten waarmee je jouw leven creëert EN ervaar de FLOW -ervaring! Hierbij maken we gebruik van legale Psilocybine Truffels, recente wetenschappelijke inzichten uit de neurowetenschappen/ kwantumfysica, mindfulness, energetische oefeningen, ademwerk en nog veel meer. Laat je overdonderen door deze Experience en Reset je eigen cognitieve programma’s die je in de weg staan om de regie te pakken over je leven. Deze Workshop is een ervaring die je nooit meer vergeet en is voor de meeste mensen life-changing. Schrijf je nu in om je plekje veilig te stellen en ervaar de Magie!

Klik hier voor meer info; https://www.facebook.com/UltimateManifestationExperience/posts/230403030883325
Tickets: www.manifestationexperience.com

 

Leergang intuïtief leiderschap – November 2018- zomer 2019

Door Kernzaken, Jolien Slavenburg

Je beseft dat de huidige omstandigheden een nieuw type leiderschap van je vraagt, waarin persoonlijke reflectie cruciaal is.

Leidinggeven vanuit verbinding en daadkracht: Kernzaken begeleidt je in 9 maanden stap-voor-stap om een krachtige intuïtieve beslisser en inspirerende leider te zijn. Met een programma dat ook inpasbaar is in een drukke agenda, leer je snel je doelen te realiseren en de juiste knopen door te hakken op het juiste moment.

Voor aanmelden en meer informatie: https://www.kernzaken.nl/intuitief-leiderschap-9-maanden/

 

Stadsverlichting – 11 november 2018

Door Stream of life

Elke 2e zondag van de maand wordt bij Samaya de Stadsverlichting meditatie gehouden, met als doel een cultuur van verlichting te stimuleren.
Deze meditatie is o.l.v. Jeannet Boender.

Informatie vindt u hier.

 

Retraite voor ouders –17 t/m 18 november 2018 

Door De Olifant Voor Ouders – Wendy Aldewereld

De Olifant biedt vaders en moeders in een drukke levensfase gespecialiseerde retraites. Tijd voor jezelf, ruimte voor verdieping, aandacht voor de prachtige omgeving en heerlijk eten. Iets voor jou?

Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.deolifantvoorouders.nl

 

Stadsverlichting – 9 december 2018

Door Stream of life

Elke 2e zondag van de maand wordt bij Samaya de Stadsverlichting meditatie gehouden, met als doel een cultuur van verlichting te stimuleren.
Deze meditatie is o.l.v. Jeannet Boender.

Informatie vindt u hier.

 

Start 10 januari 2019 – Opleiding Integrale Relatie Coaching

Door HOLONS, School voor Integrale relatieontwikkeling – Domi Lambregts                                                                 
Deze drie jarige opleiding biedt inspirerende scholing vanuit eenheidsbewustzijn en een vernieuwende, integrale benadering van relaties. Het is bedoeld voor pioniersgeesten, die zich willen specialiseren als professioneel relatiebegeleider, voorbij de gangbare visie op relaties durven kijken en een rol willen spelen in de bewuste evolutie van relaties. De opleiding wordt verzorgd door Domi Lambregts (kerndocent en supervisor), in samenwerking met Leida Schuringa (gastdocent) en Walter Brew (mannencoach).

Voor aanmelden en meer informatie: HOLONS

 

Zeg ja tegen liefde – 11 t/m 13 januari 2019 

Door Yoga en Gezondheidsstudio – Deborah en Bianca 

Wil jij leren:

  • hoe jij je (weer) open kunt stellen voor liefde in je leven
  • wat jouw belemmeringen zijn en hoe je deze kunt ombuigen naar iets wat werkt voor JOU.
  • oude patronen te doorbreken zodat je ruimte kunt maken voor nieuwe
  • de liefde in jezelf weer te laten stromen
  • vanuit zelfvertrouwen (weer) een relatie aan te durven gaan met een ander
  • hoe je de juiste partner aantrekt in je leven
  • meer jezelf zijn of blijven in een relatie

Voor wie is dit weekend bedoeld: Singles die op zoek zijn naar meer liefde en zelfvertrouwen in hun leven. Singles die het geloof in liefde een beetje zijn kwijt geraakt.

Begeleiding: Dit weekend wordt begeleid door Deborah en Bianca die beide vanuit hun persoonlijke leven ervaringsdeskundig zijn op het gebied van liefdevolle relaties (en soms het ontbreken daarvan). Beide hebben hun eigen pad van de liefde bewandeld met soms behoorlijke kuilen en omwegen. Maar allebei zijn ze blijven geloven in de LIEFDE, hebben de moed gehad om obstakels op te ruimen en zijn nu heel gelukkig met hun huidige partner. Vanuit hun praktijk als professioneel trainer / coach verweven zij in dit weekend elementen uit individuele coaching op vraagstukken rondom persoonlijke effectiviteit, zingeving, bezieling, lichaamswerk, systemisch werk, yoga en meditatie.

Voor aanmelden en meer informatie: https://www.facebook.com/events/289279128525670/

 

Dru yoga en meditatie – 25 t/m 27 januari 2019

Door Henriette van Oekel

Ontspan, bezin en kom tot jezelf tijdens een tweedaagse retraite met dru yoga en meditatie. In de sessies komen op natuurlijke wijze de elementen ontspannen, genieten en verstillen tot volle bloei. De zondag zullen de lessen in stilte worden doorgebracht. Al met al twee dagen waarin je voor jezelf zorgt en daarmee volop uiting geeft aan de betekenis van Samaya: ‘dicht bij jezelf zijn’. Voor wie wil, bestaat er de mogelijkheid om op vrijdagavond aan te komen en op zaterdagmorgen vroeg de dag te beginnen met een pranayama les. Het tweede instroom punt is om 9.30 op zaterdag morgen en beëindigen we het weekeinde rond 16.00 op de zondag.

Voor meer Informatie en opgave: www.henriettevanoekel.nl of hvanoekel@gmail.com

 

Winter retraitedag – Thuiskomen in je natuurlijke aard –  27 januari 2019

Door Irene Andriessen                                                                
Op deze dag laat je je alledaagse sores even voor wat ze zijn. Je koppelt je ervan los en komt tot jezelf. Je maakt contact met je natuurlijke aard, die ruimer en vrijer is dan je dagelijkse nogal gespannen manier van zijn. Daar is deze dag voor bestemd: om (weer) in contact te zijn met jouw vrije Zijnsaard, daar waar je van nature ruim, zorgeloos, liefdevol en levendig bent. Je komt thuis, ontspant en geniet van rijkdom van Zijn.
Voor aanmelden en meer informatie: http://www.ireneandriessen.nl/

 

9 t/m 12 februari 2019 – 30 mei t/m 2 juni 2019 en 19 t/m 22 september 2019

Lichtend Leiderschap

Verzorgd door Annemieke Rozemond van Rozemond Coaching

Werken met licht is het mooiste werk dat je kunt doen. Door een combinatie van mediteren, visualiseren, dans, lichaamswerk, schrijfwerk en inquiries leer je meer licht toe te laten in je leven. Daarmee draag je bij aan het verhogen van de energie in je omgeving. Je stijgt boven probleem- en emotioneel gekleurd denken uit.

Voor meer informatie www.rozemondcoaching.nl/lichtend-leiderschap.

 

 

 

 

 

Terug naar pagina Aanbod