Vaste Activiteiten

Dit zijn terugkerende wekelijkse of maandelijkse activiteiten waar u zich niet voor hoeft in te schrijven. Gasten die bij ons verblijven zijn vrij daar al dan niet aan deel te nemen. Meer informatie vindt u hier.

Activiteitenkalender

Onze agenda hieronder bestaat uit wisselende activiteiten met een open inschrijving, verzorgd door derden.

Leergang intuïtief leiderschap – November 2018- zomer 2019

Door Kernzaken, Jolien Slavenburg

Je beseft dat de huidige omstandigheden een nieuw type leiderschap van je vraagt, waarin persoonlijke reflectie cruciaal is.

Leidinggeven vanuit verbinding en daadkracht: Kernzaken begeleidt je in 9 maanden stap-voor-stap om een krachtige intuïtieve beslisser en inspirerende leider te zijn. Met een programma dat ook inpasbaar is in een drukke agenda, leer je snel je doelen te realiseren en de juiste knopen door te hakken op het juiste moment.

Voor aanmelden en meer informatie: www.kernzaken.nl/intuitief-leiderschap-9-maanden

 

Stadsverlichting – 11 november 2018

Door Stream of life

Elke 2e zondag van de maand wordt bij Samaya de Stadsverlichting meditatie gehouden, met als doel een cultuur van verlichting te stimuleren.
Deze meditatie is o.l.v. Jeannet Boender.

Informatie vindt u hier.

Retraite voor ouders – 17 t/m 18 november 2018

Door De Olifant Voor Ouders – Wendy Aldewereld

De Olifant biedt vaders en moeders in een drukke levensfase gespecialiseerde retraites. Tijd voor jezelf, ruimte voor verdieping, aandacht voor de prachtige omgeving en heerlijk eten. Iets voor jou?

Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.deolifantvoorouders.nl

Je innerlijke kompas weer op koers met yoga en familie opstellingen – 23 t/m 25 november 2018

Door Systeemtherapeute Mary van Deursen en yogadocente Ilse Mulder

Een weekend lang optimaal genieten van een goeie mix van yoga, familie opstellingen, individuele aandacht en gezond eten. De yoga brengt je terug naar je innerlijke kompas en de familie opstellingen brengen opheldering in het ingewikkelde systeem van je relaties. Een vitale boost voor de wintermaanden!

Kosten: €399 all-in. Programma Vitaliteitsweekend: www.vie-zie.nl

Voor aanmelden en meer informatie: ilse.mulder@orange.fr of info@vie-zie.nl

Stiltedag 24- nov. / 22 dec. 2018 en 26 jan./ 16 febr. / 16 mrt. / 13 apr. / 18 mei / 22 juni 2019

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Even op de rem in alle drukte van het leven. Een dag om je hoofd te laten rusten en je hart wakker te maken. Een dag voor jezelf om te genieten, te verdiepen, tot rust te komen en de verbinding met jezelf te herstellen. Tijdens de dag is er een programma met yoga, meditatie, een wandeling en een heerlijke biologische lunch en als afsluiting van de dag soep. Een cadeau aan jezelf!

Start om 10.00 t/m 18.15

Voor aanmelding en meer informatie www.hartenlicht.nl

Inner Negotiation Workshops 2018 – 30 november & 1 december

Door MMS Global Licensee – Wendy van Leusen, Daniel Mulock Houwer

Soms is er iets anders nodig. Niet denken, maar doen. Krachtige tweedaagse workshop waarbij jij je intuïtie volgt om je eigen doelstellingen te bereiken (vier keer per jaar). Meer dan veertig jaar geleden ontwikkeld door PH.D MCC Chèrie Carter Scott.

Voor aanmelden en meer informatie: MMS


 

 

 

 

Zing vanuit je hart – 30 november 2018, 1 februari 2019, 22 maart 2019, 17 mei 2019 en 5 juli 2019

Door Lambert Mutsaerts

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: www.lambertmutsaers.nl

Stadsverlichting – 9 december 2018

Door Stream of life

Elke 2e zondag van de maand wordt bij Samaya de Stadsverlichting meditatie gehouden, met als doel een cultuur van verlichting te stimuleren.
Deze meditatie is o.l.v. Jeannet Boender.

Informatie vindt u hier.

 

Midwinterconcert gitaar, zang en harp op 22 december in Samaya

Door Karin Menken

Prachtige ballads & chansons alsmede enkele Kerstliederen vertolkt door het gitaar & zangduo Karin Menken en John.

Aanvang 20.00 – 21.30 uur, welkom vanaf 19.30 uur.

Aanmelden karinmenken@casema.nl. Informatie: https://www.hartenlied.nl


Rustige Jaarwisseling – 31 december 2018 t/m 1 januari 2019

Door Wandel naar Jezelf, An Paridaen

Na een heerlijk (vegetarisch) 2-gangen diner sluiten we het oude jaar af met een ritueel en een klankontspanning. Om 24.00 uur toasten we op het nieuwe jaar! De volgende ochtend maken we een mooie wandeling van 8 km in stilte in de omgeving. Een bijzondere wijze om Oud & Nieuw met elkaar door te brengen.

Voor aanmelding en meer informatie www.wandelnaarjezelf.nl/retraite-oud-en-nieuw

Een rustige nieuwjaarswisseling – 31 december 2018 t/m 1 januari 2019

Door Samaya, Odilia van Doorn

Er zijn mensen die geen zin hebben in alle drukte en lawaai rond de jaarwisseling. Zij willen de jaarwisseling gebruiken voor een moment van reflectie op wat is geweest en vooruit te kijken naar wat komen gaat in het nieuwe jaar. Sinds een paar jaar bestaat de mogelijkheid om bij Samaya op een rustige manier de jaarwisseling door te brengen.

Voor aanmelding en meer informatie www.samaya.nl/een-rustige-jaarwisseling

Stilteretraite – 2 t/m 6 januari 2019

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Even los van al je dagelijkse drukte en gewoonten om te ervaren wat de stilte jou te vertellen heeft. Ben je nog wel afgestemd op jouw route in het leven of hol je jezelf voorbij? In stilte reis je voorbij je gedachten en stress om in het hart alle liefde en helderheid in jezelf terug te vinden. Een verdiepende reis naar eigen essentie met o.a. meditaties, yoga, inzichtoefeningen, wandelingen en labyrint.

Voor aanmelding en meer informatie www.hartenlicht.nl


Opleiding Intuïtief Coachen, groep ervaren coaches en (bege)leiders – vanaf 10 januari 2019 acht maandelijkse blokken tot in november 2019

Door IMC Mensontwikkeling, Ben Hoogenboom en Linda Doornweerd

De inspiratiebron voor onze ervaringsgerichte coachopleiding is een combinatie van Oosterse en Westerse mensvisies. Oefeningen rond waarneming en bewustwording zijn belangrijke elementen waarmee je jouw open, oordeelloze grondhouding verder ontwikkelt. Je zelfvertrouwen in het herkennen en inzetten van je intuïtie tijdens coachgesprekken groeit en ervaringsgerichte methodes stellen je direct in staat om ook de ander uit te nodigen zijn of haar intuïtie meer te benutten.

Voor aanmelding en meer informatie www.mensontwikkeling.nl/opleiding-intuitief-coachen-intensive

Dru yoga en meditatie – 25 t/m 27 januari 2019

Door Henriette van Oekel

Ontspan, bezin en kom tot jezelf tijdens een tweedaagse retraite met dru yoga en meditatie. In de sessies komen op natuurlijke wijze de elementen ontspannen, genieten en verstillen tot volle bloei. De zondag zullen de lessen in stilte worden doorgebracht. Al met al twee dagen waarin je voor jezelf zorgt en daarmee volop uiting geeft aan de betekenis van Samaya: ‘dicht bij jezelf zijn’. Voor wie wil, bestaat er de mogelijkheid om op vrijdagavond aan te komen en op zaterdagmorgen vroeg de dag te beginnen met een pranayama les. Het tweede instroom punt is om 9.30 op zaterdag morgen en beëindigen we het weekeinde rond 16.00 op de zondag.

Voor meer Informatie en opgave: www.henriettevanoekel.nl of hvanoekel@gmail.com

Winter retraitedag – Thuiskomen in je natuurlijke aard – 27 januari 2019

Door Irene Andriessen

Op deze dag laat je je alledaagse sores even voor wat ze zijn. Je koppelt je ervan los en komt tot jezelf. Je maakt contact met je natuurlijke aard, die ruimer en vrijer is dan je dagelijkse nogal gespannen manier van zijn. Daar is deze dag voor bestemd: om (weer) in contact te zijn met jouw vrije Zijnsaard, daar waar je van nature ruim, zorgeloos, liefdevol en levendig bent. Je komt thuis, ontspant en geniet van rijkdom van Zijn.

Voor aanmelden en meer informatie: www.ireneandriessen.nl


9 t/m 12 februari 2019 – 30 mei t/m 2 juni 2019 en 19 t/m 22 september 2019

Lichtend Leiderschap

Door Rozemond Coaching – Annemieke Rozemond 

Werken met licht is het mooiste werk dat je kunt doen. Door een combinatie van mediteren, visualiseren, dans, lichaamswerk, schrijfwerk en inquiries leer je meer licht toe te laten in je leven. Daarmee draag je bij aan het verhogen van de energie in je omgeving. Je stijgt boven probleem- en emotioneel gekleurd denken uit.

Voor meer informatie www.rozemondcoaching.nl/lichtend-leiderschap.

Start 13 juni 2019 – Opleiding Integrale Relatie Coaching

Door HOLONS, School voor Integrale relatieontwikkeling – Domi Lambregts

Deze drie jarige opleiding biedt inspirerende scholing vanuit eenheidsbewustzijn en een vernieuwende, integrale benadering van relaties. Het is bedoeld voor pioniersgeesten, die zich willen specialiseren als professioneel relatiebegeleider, voorbij de gangbare visie op relaties durven kijken en een rol willen spelen in de bewuste evolutie van relaties. De opleiding wordt verzorgd door Domi Lambregts (kerndocent en supervisor), in samenwerking met Leida Schuringa (gastdocent) en Walter Brew (mannencoach).

Voor aanmelden en meer informatie: HOLONS

Stilteretraite – 20 juli t/m 24 juli 2019

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg en Denise van de Ven

Even los van al je dagelijkse drukte en gewoonten om te ervaren wat de stilte jou te vertellen heeft. Ben je nog wel afgestemd op jouw route in het leven of hol je jezelf voorbij? In stilte reis je voorbij je gedachten en stress om in het hart alle liefde en helderheid in jezelf terug te vinden. Een verdiepende reis naar eigen essentie met o.a. meditaties, yoga, inzichtoefeningen, wandelingen, labyrint en dans.

Voor aanmelding en meer informatie www.hartenlicht.nl


Leergang Proceskunde: Werken met Aandacht – start 3 oktober 2019

Door FCE, Stichting Opleidingskunde

Deze leergang gaat over het aandachtig ondersteunen van de ontwikkeling van individuen, groepen en processen in sociale systemen. In deze leergang doe je de kennis, attitude en vaardigheden op die je als organisatieprofessional nodig hebt om proceskundig te kijken en te handelen.

Voor aanmelden en meer informatie: FCE Stichting Opleidingskunde

Terug naar pagina Aanbod