Vaste Activiteiten

Dit zijn terugkerende wekelijkse of maandelijkse activiteiten waar u zich niet voor hoeft in te schrijven. Gasten die bij ons verblijven zijn vrij daar al dan niet aan deel te nemen. Meer informatie vindt u hier.

Agenda

Onze agenda hieronder bestaat uit wisselende activiteiten met een open inschrijving, verzorgd door derden.

 

Zomerzang & Mantradans – zaterdag 30 juni (12.00 uur) t/m zondag 1 juli  (16.30 uur)

Door Jan Linssen

Tot je Zelf komen…

We zingen en dansen mantra’s en spirituele liederen uit vele culturen en oude tradities. Woorden en klanken die ons brengen naar de stilte van ons hart. Naar een diepe laag in onszelf waar het thuiskomen is. Daar te vertoeven, langer dan een enkel moment, doet je beseffen dat je opgenomen bent in een veld van vrede, een tuin van liefde. Ontdek dit veld van vrede, betreed deze tuin van liefde, en ervaar hoe elke keer dat  je hier verblijft, innerlijke rust je deel wordt. Zij is ons erfgoed, we mogen ervan genieten in dankbaarheid. Hier kom je waarlijk ‘tot je Zelf’…

Ervaring in zang of dans is niet van belang, je verlangen is voldoende.

Aanmelden en informatie: www.janlinssen.nl / janlinssen@kpnplanet.nl/ 06 2341 6496

 

13-15 July 2018 – Authentic Yoga Retreat

Door Authentic Yoga – Christell Sprokel

Authentic Yoga retreats are designed to give you complete rest of body, mind and soul. Experience the stillness & silence within yourself. Open to all levels: from beginner to advanced. Includes: 5 yoga classes of 2 hours each, guided meditations, pranayama, ample rest, relaxation and me time. (Dutch & English)

More info: www.authenticyoga.nl /info@authenticyoga.nl /31 6 4074 7867

 

18 t/m 22 juli 2018 – Stilteretraite  Hartenlicht

Door Hartenlicht – Annemieke Rodenburg

De stilte maakt je hoofd leeg en je hart wakker. De stilteretraite is voor iedereen die behoefte heeft aan meer groei, bezieling en verdieping, aan minder hoofd en meer hart. In de stilte kun je jezelf weer verstaan, waardoor je de regie weer over jezelf en je eigen leven kunt nemen. Voorbij je drukke denken kom je in een ander gebied van jezelf waar liefde en inzichten je weer in contact brengen met wie je werkelijk bent. Tijdens de retraite volgen we een programma met yoga, meditatie, wandelingen en andere stilte oefeningen.

Voor meer informatie www.hartenlicht.nl

 

Deel 1: 9 t/m 12 augustus 2018- Deel 2: 9 t/m 12 februari 2019 en 30 mei t/m 2 juni 2019

Lichtend Leiderschap

Verzorgd door Annemieke Rozemond van Rozemond Coaching

Werken met licht is het mooiste werk dat je kunt doen. Door een combinatie van mediteren, visualiseren, dans, lichaamswerk, schrijfwerk en inquiries leer je meer licht toe te laten in je leven. Daarmee draag je bij aan het verhogen van de energie in je omgeving. Je stijgt boven probleem- en emotioneel gekleurd denken uit.

Voor meer informatie www.rozemondcoaching.nl/lichtend-leiderschap.

 

Dru yoga en meditatie – 23-26 augustus 2018

Door Henriette van Oekel

Ontspan, bezin en kom tot jezelf tijdens een vierdaagse retraite met dru yoga en meditatie. In de sessies komen op natuurlijke wijze de elementen ontspannen, genieten en verstillen tot volle bloei. De derde dag zal in stilte worden doorgebracht. Al met al vier dagen waarin je voor jezelf zorgt en daarmee volop uiting geeft aan de betekenis van Samaya: ‘dicht bij jezelf zijn’. Voor wie wil, verzorgt Marie Therese Roovers tijdens deze dagen massages.

Voor meer Informatie en opgave: www.henriettevanoekel.nl of hvanoekel@gmail.com

 

Aan de BAC met je communicatie – 29 t/m 31 augustus 2018

Door Hanneke Janzen

Training en mini-vakantie in één:

Je wilt goed voorbereid beginnen aan weer een druk najaar.
Je wilt je communicatieve vaardigheden daarvoor even lekker opfrissen.
Je hebt zin in nog een paar dagen ontspanning in een prachtige groene omgeving.

Voor meer informatie en opgave: www.hannekejanzen.nlAan de BAC – Zomereditie of hanneke@hannekejanzen.nl

 

12 september- Introductieworkshop Lichaamsdiagnostiek voor professionals

Door Opleiding ‘De Psychologie van het Lichaam’- Tessa Harts

Ben jij die professionele begeleider die meer wil weten over lichaamsdiagnostiek en wil ervaren hoe het lichaam gelezen kan worden?

Een begeleider met kennis van lichaamsdiagnostiek en de wetmatigheden van de taal van het lichaam, kan niet alleen het hoofd van de ander, maar juist ook het lichaam aanspreken.

Voor meer informatie en aanmelden: www.depsychologievanhetlichaam.nl

 

Jaartraining Non-dualiteit – Introductieworkshop 30 september 2018 van 10.30-17.00 uur

Door Alexander Zöllner /Art of Life

Het besef dat niet ego maar non-duaal Gewaarzijn onze meeste wezenlijke aard is, wordt door steeds meer mensen herkend. Als we daar bij terugkeren komen we ‘thuis’ bij onszelf. Het is een bron van diepe ontspanning, inspiratie en mededogen. De Jaartraining Non-dualiteit is ontwikkeld om non-duaal Gewaarzijn tot de basis van je leven te maken. De introductieworkshop is een kennismaking met de visie en werkvormen die je daarbij helpen.

Informatie over de introductieworkshop en de Jaartraining is te vinden op https://www.artoflife.nu/trainingen/jaartraining-non-dualiteit/

 

Leergang Proceskunde – werken met Aandacht – 3 t/m 4 okt. 2018 – 15 t/m 16 nov. 2018 –

24 t/m 25 jan. 2019- 20 t/m 21 maart 2019 en 23 t/m 24 mei 2019 

Door FCE, Stichting Opleidingskunde

Deze leergang gaat over het aandachtig ondersteunen van de ontwikkeling van individuen, groepen en processen in sociale systemen. In deze leergang doe je de kennis, attitude en vaardigheden op die je als organisatieprofessional nodig hebt om proceskundig te kijken en te handelen.

Voor aanmelden en meer informatie: FCE Stichting Opleidingskunde

 

Retraite voor ouders –17 t/m 18 november 2018 

Door De Olifant Voor Ouders – Wendy Aldewereld

De Olifant biedt vaders en moeders in een drukke levensfase gespecialiseerde retraites. Tijd voor jezelf, ruimte voor verdieping, aandacht voor de prachtige omgeving en heerlijk eten. Iets voor jou?

Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.deolifantvoorouders.nl

 

Start 10 januari 2019 – Opleiding Integrale Relatie Coaching

Door HOLONS, School voor Integrale relatieontwikkeling – Domi Lambregts                                                                 
Deze drie jarige opleiding biedt inspirerende scholing vanuit eenheidsbewustzijn en een vernieuwende, integrale benadering van relaties. Het is bedoeld voor pioniersgeesten, die zich willen specialiseren als professioneel relatiebegeleider, voorbij de gangbare visie op relaties durven kijken en een rol willen spelen in de bewuste evolutie van relaties. De opleiding wordt verzorgd door Domi Lambregts (kerndocent en supervisor), in samenwerking met Leida Schuringa (gastdocent) en Walter Brew (mannencoach).

Voor aanmelden en meer informatie: HOLONS

 

Winter retraitedag – Thuiskomen in je natuurlijke aard –  27 januari 2019

Door Irene Andriessen                                                                
Op deze dag laat je je alledaagse sores even voor wat ze zijn. Je koppelt je ervan los en komt tot jezelf. Je maakt contact met je natuurlijke aard, die ruimer en vrijer is dan je dagelijkse nogal gespannen manier van zijn. Daar is deze dag voor bestemd: om (weer) in contact te zijn met jouw vrije Zijnsaard, daar waar je van nature ruim, zorgeloos, liefdevol en levendig bent. Je komt thuis, ontspant en geniet van rijkdom van Zijn.
Voor aanmelden en meer informatie: http://www.ireneandriessen.nl/

 

 

 

 

 

Terug naar pagina Aanbod