Vaste Activiteiten

Dit zijn terugkerende wekelijkse of maandelijkse activiteiten waar u zich niet voor hoeft in te schrijven. Gasten die bij ons verblijven zijn vrij daar al dan niet aan deel te nemen. Meer informatie vindt u hier.

Activiteitenkalender

Onze agenda hieronder bestaat uit wisselende activiteiten met een open inschrijving, verzorgd door derden.

Yoga & Meditatie Retraite – vrijdag 3 t/m zondag 5 juli 2020

Door Eva Montesinos – Centrum van Yoga en Meditatie | Ik doe Yoga

In deze dagen kun je even tot stilstand komen, afstand nemen van de dagelijkse hectiek en drukte om contact te maken met je innerlijke stem. In deze dagen maak je kennis met verschillende vormen van yoga, leer je wat meditatie voor je kan betekenen en leer je hoe de Yoga Filosofie je kan helpen in het dagelijkse leven om dichtbij jezelf te blijven.

Voor beginners en gevorderden, ieder werkt op zijn eigen tempo!

Voor meer informatie en aanmelden www.ikdoeyoga.nl

Kennismaking Opleiding Intuïtief Coachen – 11 juli 2020

Door IMC Mensontwikkeling

Wil je meer weten over de opleiding Intuïtief Coachen van IMC Mensontwikkeling, dan ben je van harte welkom op de kennismakingsochtend, voor de groepen die dit najaar starten. We nemen je mee in de sfeer van de opleiding, waarin je jouw coachvaardigheden (verder) ontwikkelt, evenals je empathische en intuïtieve vermogen als coach. Regulieren coachtechnieken worden aangevuld met Oosterse werkvormen, zo werken we met meditatie, Voice Dialogue, energie-reading, healing, aura- en chakrapsychologie. Uit de verschillende werkvormen kies jij je persoonlijke en unieke manier van coachen. Op de kennismakingsochtend ervaar je vrijblijvend of de opleiding bij je past.

Je kunt je hier aanmelden.

Stadsverlichting – 12 juli 2020

Door Ben van Eck

Elke 2e zondag van de maand wordt bij Samaya de Stadsverlichting meditatie gehouden, met als doel een cultuur van verlichting te stimuleren. De meditatie start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur

Deze meditatie is o.l.v. Ben van Eck. 

Voor meer informatie en aanmelden ben.van.eck@ziggo.nl

Informatie-workshop Groei! – Stilte in het oog van de storm  – 16 juli 2020

Door IMC Mensontwikkeling

Als HBO/ WO geschoolde professional/leidinggevende weet je dat je jouw antwoorden niet alleen vindt door erover na te denken maar dat die antwoorden ook gevonden kunnen worden in je gevoel, je hart, je intuïtie. Je wilt graag ontdekken hoe je zowel vanuit cognitieve kennis als vanuit de meer intuïtieve wijsheid je leven kan vormgeven. Hoe je in het oog van de storm bij jezelf kunt blijven. Op 28 september start de Groei! Jaarcirkel – Stilte in het oog van de storm. Heb jij behoefte aan tijd om te reflecteren over jouw koers in werk en privé, kom dan kennismaken proeven tijdens de informatie-workshop op 16 juli, of vraag een persoonlijk kennismakingsgesprek aan.

Zing vanuit je hart – 17 juli 2020

Door Lambert Mutsaers

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: www.lambertmutsaers.nl

Stilteretraite – 18 t/m 22 juli 2020

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Een vakantie voor je hoofd. Even los van al je dagelijkse drukte en gewoonten om te ervaren wat de stilte jou te vertellen heeft. Ben je nog wel afgestemd op jouw route en ritme in het leven of hol je jezelf voorbij?  In stilte reis je voorbij je gedachten en stress om in het hart alle liefde en helderheid in jezelf terug te vinden. Een verdiepende reis naar eigen essentie met o.a. meditaties, yoga, mindfulness, inzichtoefeningen, wandelingen, labyrint en dans.

Voor aanmelding en meer informatie www.hartenlicht.nl

Het Land van AnderZ – maandag 27 juli 2020

Door Lambert Mutsaers, Atelier de Schildpad en Conferentiecentrum Samaya

Een dagje uit in het Buiten-land van Werkhoven, samen met je kind, kleinkind, bonuskind,
neefje, nichtje of een buurkind …….
Door de deuren van het voormalig Klooster Samaya stap je voor één dag even in een andere wereld. Hoe de mensen in het land van AnderZ met elkaar leven, welke gewoonten, rituelen en volkslied ze hebben, bepalen de bezoekers. In de prachtige tuin zijn de elementen van de Natuur inspiratie voor het maken van natuurkunst,
zang, dans, plezier en samenzijn. In het land van AnderZ beleef je een zinderende dag, anders dan anders, om nooit te vergeten!
Kijk voor meer informatie en voor aanmelden: www.landvananderz.nl

Meditatie Stilte Retraite Rust en Mildheid – vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus 2020

Door Mieke Degenaar, Heel Imperfect, werken en leven vanuit rust en compassie

Gun jezelf twee dagen van stilte en rust als een warm of verfrissend bad

In een kleine groep zal je ervaren wat de stilte met je doet. We wisselen zitten en lopen en binnen en buiten af. Ook beoefenen we milde, aandachtige beweging en zachte yoga. Dagelijks maken we ruimte om met elkaar onze ervaringen uit te wisselen. Er is voldoende rust om je op je kamer terug te trekken of in de tuin te zitten of te wandelen.

Gun jezelf afstand te nemen van alle externe prikkels. Een paar dagen voor jezelf. Jezelf beter leren kennen. Naar binnen keren en je hoofd en het denken kalmer laten worden. Rekening houden met de mogelijkheden van je lichaam. Zonder je te forceren of je in de lotushouding te dwingen. Liggend of op een stoel mediteren is net zo goed. Je hoeft niet hard te werken of je best te doen. Je hoeft niet te scoren of doelen te bereiken. Aanwezig zijn en je laten verrassen, met open mind en open hart, zodat je als vanzelf milder wordt. Zachter en sterker. Veerkrachtiger.

Voor meer informatie: https://www.heelimperfect.nl

The Co-creation Lab – zaterdag 1 t/m maandag 3 augustus 2020

Stel je voor; met 15 vrouwen 3 dagen samenkomen en leuke, verdiepende en soms uitdagende activiteiten doen. Zodat je ideeën opdoet voor jezelf, en tegelijkertijd een klankbord bent voor anderen.

Trainster en loopbaancoach Philippine Linn en yogadocentes Evelien Esbach en Inge Hartogsveld organiseren een zomerretraite voor vrouwen die een wending aan hun leven willen geven, maar nog niet precies weten wat en hoe. Denk aan: workshops, wisdom councils, yoga, meditatie, een individuele ontspanningsbehandeling en voor wie durft een ijskoud dompelbad. Met na de retraite nog een persoonlijke coaching sessie.

Spreekt dit je aan? Kijk dan op www.truecolours.studio voor meer informatie.

Meditatie Stilte Retraite Compassie en Mildheid – vrijdag 7  t/m zaterdag 8 augustus 2020

Door Mieke Degenaar, Heel Imperfect, werken en leven vanuit rust en compassie

Zelfcompassie en Compassie voor anderen maken het leven lichter. Compassie helpt ons om wijzer om te gaan met de lastige dingen in ons leven.Soms zijn er perioden in je leven waarin het je helpt om stil te staan en de tijd voor jezelf te nemen. Zodat je jouw vragen kunt verhelderen en ontdekt hoe je verder wil.

Op welke manier leer ik minder perfectionistisch en kritisch te zijn? Hoe kom ik van Moeten en Willen naar Gunnen? Welke handvatten zijn er om meer compassie voor mezelf en anderen te ontwikkelen? Waardoor kom ik rond met deze onverwachte wending van mijn leven?

Voor meer informatie: https://www.heelimperfect.nl

Zomeraanbieding Kloosterhotel Samaya

Geniet van een uniek verblijf in ons kloosterhotel! In deze tijd waarin alles anders gaat dan we gewend zijn, willen wij u een mooie aanbieding doen. Speciaal voor individuele gasten geldt deze aanbieding van dinsdag 28 juli t/m zondag 9 augustus of van vrijdag 14 t/m zondag 23 augustus 2020.

Wellicht bent u op zoek hoe u deze zomer een leuke en veilige invulling kan geven.
Kijk dan voor meer informatie op www.samaya.nl/zomer-aanbieding

Stadsverlichting – 9 augustus 2020

Door Ben van Eck

Elke 2e zondag van de maand wordt bij Samaya de Stadsverlichting meditatie gehouden, met als doel een cultuur van verlichting te stimuleren. De meditatie start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur

Deze meditatie is o.l.v. Ben van Eck. 

Voor meer informatie en aanmelden ben.van.eck@ziggo.nl

Zomer Zingen # Stembevrijding – 14 t/m 16 augustus 2020 

Door Chantal Goossens 

Samen zingen, genieten, ontspannen en heerlijk biologisch vegetarisch eten.

Daar bloei je van op !

We doen lichaamsgerichte oefeningen die onze stem vrijer doet klinken. We zingen en er is een verzachtende yogales. We maken verbinding door af en toe te delen wat er in ons leeft in een deelronde. Er is een mantra avond met de muzikale ondersteuning van Remco Hooijkaas. En natuurlijk gaan we we zingen bij het vuur. In de middagen houden we een lange pauze zodat je ook kunt rusten, schrijven, wandelen of gewoon wat voor je uit staren. Dit weekend is voor jou als je het verlangen voelt om via jouw stem verbinding te maken met jezelf en de ander.

Meer informatie:https://innersinging.nl

Lesgeven vanuit vertrouwen – 20 t/m 21 augustus 2020

Door Josine Pennings

Je leert deze dagen om te werken vanuit vertrouwen. In jezelf als docent en in de leerling.  Laat je beperkende gedachten los en oefen met praktische handvatten voor in de klas. Start het nieuwe jaar opgeladen, energiek én vol vertrouwen. En kijk dan wat voor verschil jij kan maken. www.lichterlesgeven.nl

Zing vanuit je hart – 21 augustus 2020

Door Lambert Mutsaers

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: www.lambertmutsaers.nl

Vivre la Vie zomerretraite – vrijdag 21 t/m zondag 23 augustus

Door Lambert Mutsaers

Met deze retraite geef je jezelf een groot cadeau! Een lang weekend waarbij je tot stilstand zult komen, afstand kunt nemen van de dagelijkse hectiek en drukte, om contact te maken met je eigen hartsverlangen en te luisteren naar de wijsheid van jouw hart. In de hectiek van alledag, in deze nieuwe wereld is het niet eenvoudig om je te verbinden met de dingen die jouw hart voeden en belangrijk voor je zijn. Afstemming op je eigen natuur concurreert met het appèl dat er gedaan wordt vanuit de buitenwereld.  We lopen daarmee de kans te vergeten waar ons hart sneller van gaat kloppen en verliezen onze eigen verbinding. Tijdens deze drie dagen gaat het dus om jouw hartsverlangen: wat leeft erin jou waar jij gelukkig van wordt? Waar wil je (meer) ruimte aan geven? Welke antwoorden vallen binnen als je goed luistert?

Stel je voor: Qiqong en zingen in de tuin, mediteren, adembewustwording, creativiteit, wandelen en op vrijdagavond Zing vanuit je hart Outside. Kriebelt het al? Bij ons wel. Laat je hart spreken en volg je verlangen… Veel tijd om na te denken hebben we niet. Het is voor snelle beslissers!

Kijk hier voor meer informatie:Informatie | Aanmelden

Opleiding Intuïtief Coachen – Start 3 en 4 september 2020 (wachtlijst)

Door IMC Mensontwikkeling

Op 3 september start de opleiding Intuïtief Coachen van IMC Mensontwikkeling. In 9 maanden tijd ontwikkel je je empathische en intuïtieve vermogen als coach. Reguliere coachtechnieken worden aangevuld met Oosterse werkvormen, zoals meditatie, Voice Dialogue, energie-reading, healing, aura- en chakrapsychologie. Uit de verschillende werkvormen kies jij je persoonlijke en unieke manier van coachen. Ben je geïnteresseerd, kom dan met ons kennismaken.

Stadsverlichting – 13 september 2020

Door Ben van Eck

Elke 2e zondag van de maand wordt bij Samaya de Stadsverlichting meditatie gehouden, met als doel een cultuur van verlichting te stimuleren. De meditatie start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur

Deze meditatie is o.l.v. Ben van Eck. 

Voor meer informatie en aanmelden ben.van.eck@ziggo.nl

Jaartraining ZINGEVING COACH14 en 15 september 2020, 7 en 8 december 2020, 15 en 16 maart 2021

Door ZenCenter- Centrum voor zingeving

Wat is de zin van het leven? Deze jaartraining  neemt je mee op een zoektocht naar zingeving en spirituele ontwikkeling. Oosterse en Westerse denkbeelden dragen bij aan bezinning en innerlijke verdieping, waarmee je ook voor anderen als coach of begeleider van betekenis kunt zijn.

Lees hier meer en meld je aan.

Stiltedag – 19 september 2020

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Even op de rem in alle drukte van het leven. Een dag om je hoofd te laten rusten en je hart wakker te maken. Een dag voor jezelf om te genieten, te verdiepen, tot rust te komen en de verbinding met jezelf te herstellen. Tijdens de dag is er een programma met yoga, meditatie, een wandeling en een heerlijke biologische lunch en als afsluiting van de dag soep. Een cadeau aan jezelf! Start 10:00 uur tot 18:15 uur.

Voor aanmelding en meer informatie www.hartenlicht.nl

De Sprong – 20, 21 september (Samaya) en 2 oktober (in Amersfoort)

Door De Broedplaats voluit leven met psychosynthese

Voel je dat je toe bent aan een sprong in je leven. Een sprong naar iets nieuws. Of heb je een duw gekregen en merk je dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Tijdens De Sprong helpen wij je om de sprong te wagen.De Sprong is een fantastische 3-daagse reis die jou helpt om je volle potentie te ontdekken. Het holistische mensbeeld van de psychosynthese is daarbij uiterst behulpzaam. De training is een introductie in de visie, modellen en methode van psychosynthese. Deze veelomvattende transpersoonlijke en positieve psychologie gaat uit van de unieke essentie die al in elk mens aanwezig is. Net zoals de boom al in het zaadje opgesloten zit. De training laat je experimenteren, ervaren en ontdekken. Na 3 dagen heb je de tools in handen om vanuit rust en eigenheid bewust te kiezen en jouw eigen unieke sprong te maken. Misschien kies je wel voor meer en besluit je een opleiding bij ons te gaan volgen.

Meer informatie en aanmelden: >>

Zing vanuit je hart – 25 september 2020

Door Lambert Mutsaers

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: www.lambertmutsaers.nl

Groei! – Jaarcirkel: Stilte in het oog van de storm  – 28 en 29 september 2020

Door IMC Mensontwikkeling

Heb jij behoefte aan tijd om te reflecteren over jouw koers in werk en privé?  Op 28 september start de Groei! – Jaarcirkel: Stilte in het oog van de storm. Als HBO/ WO geschoolde professional/leidinggevende weet dat je je antwoorden niet alleen vindt door erover na te denken maar dat die antwoorden ook gevonden kunnen worden in je gevoel, je hart, je intuïtie. Je wilt graag ontdekken hoe je meer vanuit intuïtieve wijsheid je leven kan vormgeven. Hoe je in het oog van de storm bij jezelf kunt blijven. Ben je geïnteresseerd, kom dan gerust kennismaken!

Leergang intuïtief leiderschap – Start 1 oktober 2020

Door Kernzaken – Jolien Slavenburg

Leidinggeven vanuit verbinding en daadkracht. Versterken van eigen wijsheid en intuïtie staat centraal om steeds vanuit ontspannen overzicht te handelen, vanuit een heldere purpose sturing te geven aan je organisatie of afdeling en met bezieling en charisma leiding te geven. Jolien Slavenburg begeleidt je in dit 9 maanden traject om een krachtige intuïtieve beslisser en inspirerende leider te zijn. Dit programma biedt veel ruimte voor persoonlijk leiderschap en is inpasbaar in een drukke agenda.

Voor aanmelden en meer informatie www.kernzaken.nl

Jaartraining Bewuste evolutie van relaties – 8 t/m 10 oktober 2020

Door HOLONS – Domi Lambregts

Tijdens deze jaartraining stel je je open voor nieuw opkomend bewustzijn ten aanzien van menselijke relaties in een wereld in verandering. De training voorziet in de behoefte van een nieuwe generatie. Om dit werkelijk te laten integreren leer je volgende stappen te zetten in je spirituele, emotionele en seksuele ontwikkeling.

Voor aanmelden en meer informatie www.holons.nl

Stadsverlichting – 11 oktober 2020

Door Ben van Eck

Elke 2e zondag van de maand wordt bij Samaya de Stadsverlichting meditatie gehouden, met als doel een cultuur van verlichting te stimuleren. De meditatie start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur

Deze meditatie is o.l.v. Ben van Eck. 

Voor meer informatie en aanmelden ben.van.eck@ziggo.nl

Schrijftuintje 24 uurs retraite – Speciaal voor (jonge) weduwen – 10 en 11 oktober 2020

Door Schrijftuintje

De Schrijftuintje 24- uurs retraite staat in het teken van veel schrijven, buiten zijn, rust en ontmoeten.

De Schrijftuintje 24- uurs retraite voor (jonge) Weduwen staat in het teken van veel buiten zijn, schrijven, rust en ontmoeten. Met lotgenoten schrijf je over je rouw en het verlies van je geliefde. En dat alleen al is fijn en bijzonder. Een mooi kado voor jezelf, zo vlak voor moederdag (10 mei 2020). Er zijn nog een paar plekken vrij. Als je meer informatie wil, mail dan naar: : miranda@schrijftuintje.nl of kijk op www.schrijftuintje.nl

Meditatie Stilte Retraite Rust en Mildheid – 17 en 18 oktober 2020

Door Mieke Degenaar, Heel Imperfect, werken en leven vanuit rust en compassie

Gun jezelf twee dagen van stilte en rust als een warm of verfrissend bad

In een kleine groep zal je ervaren wat de stilte met je doet. We wisselen zitten en lopen en binnen en buiten af. Ook beoefenen we milde, aandachtige beweging en zachte yoga. Dagelijks maken we ruimte om met elkaar onze ervaringen uit te wisselen. Er is voldoende rust om je op je kamer terug te trekken of in de tuin te zitten of te wandelen.

Gun jezelf afstand te nemen van alle externe prikkels. Een paar dagen voor jezelf. Jezelf beter leren kennen. Naar binnen keren en je hoofd en het denken kalmer laten worden. Rekening houden met de mogelijkheden van je lichaam. Zonder je te forceren of je in de lotushouding te dwingen. Liggend of op een stoel mediteren is net zo goed. Je hoeft niet hard te werken of je best te doen. Je hoeft niet te scoren of doelen te bereiken. Aanwezig zijn en je laten verrassen, met open mind en open hart, zodat je als vanzelf milder wordt. Zachter en sterker. Veerkrachtiger.

Voor meer informatie: https://www.heelimperfect.nl

Opleiding Intuïtief Coachen – Start 19 en 20 oktober 2020

Door IMC Mensontwikkeling

Op 19 oktober start de opleiding Intuïtief Coachen van IMC Mensontwikkeling. In 9 maanden tijd ontwikkel je je empathische en intuïtieve vermogen als coach. Reguliere coachtechnieken worden aangevuld met Oosterse werkvormen, zoals meditatie, Voice Dialogue, energie-reading, healing, aura- en chakrapsychologie. Uit de verschillende werkvormen kies jij je persoonlijke en unieke manier van coachen. Ben je geïnteresseerd, kom dan met ons kennismaken.

Zing vanuit je hart – 30 oktober 2020

Door Lambert Mutsaers

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: www.lambertmutsaers.nl

Levenskunst en Werkgeluk – 30 en 31 oktober 2020

Door CARPER, Caroline Perrée

Hoe vergroot je je veerkracht? Hoe ga je om met tegenslag? Hoe ontwikkel je daarnaast je ‘vierkracht’? Levenskunst & Werkgeluk helpt je antwoorden op deze vragen te vinden. Jouw opbrengst? Inzicht en meer mogelijkheden om te hanteren wat zich voordoet, in je werk en daarbuiten: de zonnige kanten én de schaduwzijden.

Voor meer informatie en aanmelden: www.carper.nu

Stiltedag – 31 oktober 2020

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Even op de rem in alle drukte van het leven. Een dag om je hoofd te laten rusten en je hart wakker te maken. Een dag voor jezelf om te genieten, te verdiepen, tot rust te komen en de verbinding met jezelf te herstellen. Tijdens de dag is er een programma met yoga, meditatie, een wandeling en een heerlijke biologische lunch en als afsluiting van de dag soep. Een cadeau aan jezelf! Start 10:00 uur tot 18:15 uur.

Voor aanmelding en meer informatie www.hartenlicht.nl

Yoga Retreat Liefde en Verbinding – 31 oktober t/m 1 november 2020

Door Love Joy Yoga en gegeven door Bibi

Yoga Retreat Love Joy wordt gehouden in een van de prachtige zalen: Zuidhof. Het retreat staat in het teken van Liefde en Verbinding. Liefde voor jezelf, het openen van je hart en vanuit liefde en verbinding contact te maken met je lichaam. Loslaten van hetgeen wat jou niet meer dient doormiddel van prachtige yoga lessen (yin/restorative/deugden) maar ook DroomYoga. Naast yoga lopen we het labyrint en staat er een fijne workshop InnerChild op het programma. Het is een heerlijke, rustige, mooie & ontspannende 2-daagse.

De lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden.

Voor meer informatie:www.yogainhouten.nl of info@yogainhouten.nl

Befriending Your Mind – October 30 to November 1 2020

By Karianne Kraaijestein and Maartje Bakker

Find calm, equanimity and learn to focus in the midst of this crazy wonderfull ride called life.

In this noble silence weekend mediations on the breath and body sensations are central. Sitting and standing meditations are alternated with a daily yoga session. By silencing the mind and looking into your inner world you can take the benefits of this weekend into the outer world.

More information www.kariannekraaijestein.com

Stadsverlichting – 8 november 2020

Door Ben van Eck

Elke 2e zondag van de maand wordt bij Samaya de Stadsverlichting meditatie gehouden, met als doel een cultuur van verlichting te stimuleren. De meditatie start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur

Deze meditatie is o.l.v. Ben van Eck. 

Voor meer informatie en aanmelden ben.van.eck@ziggo.nl

Stiltekrachtdag – Zaterdag 14 november 2020

Door Stiltekracht, Heidi van der Vaart

Een Stiltekrachtdag is een cadeau voor jezelf. Een dag van bezinning. Adempauze en ruimte voor jezelf. Ik begeleid jou door de dag heen met meditatie, mindful bewegen, persoonlijke ontwikkeling, het labyrint, muzikale stiltebegeleiding en verdiepingsmogelijkheden gedurende je solotijd. Een Stiltekrachtdag zal voelen als een welness voor je ziel.

Aanmelden: heidivandervaart

Stiltedag – 28 november 2020

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Even op de rem in alle drukte van het leven. Een dag om je hoofd te laten rusten en je hart wakker te maken. Een dag voor jezelf om te genieten, te verdiepen, tot rust te komen en de verbinding met jezelf te herstellen. Tijdens de dag is er een programma met yoga, meditatie, een wandeling en een heerlijke biologische lunch en als afsluiting van de dag soep. Een cadeau aan jezelf! Start 10:00 uur tot 18:15 uur.

Voor aanmelding en meer informatie www.hartenlicht.nl

Zing vanuit je hart – 4 december 2020

Door Lambert Mutsaers

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: www.lambertmutsaers.nl

Stadsverlichting – 13 december 2020

Door Ben van Eck

Elke 2e zondag van de maand wordt bij Samaya de Stadsverlichting meditatie gehouden, met als doel een cultuur van verlichting te stimuleren. De meditatie start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur

Deze meditatie is o.l.v. Ben van Eck. 

Voor meer informatie en aanmelden ben.van.eck@ziggo.nl

Stiltedag – 19 december 2020

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Even op de rem in alle drukte van het leven. Een dag om je hoofd te laten rusten en je hart wakker te maken. Een dag voor jezelf om te genieten, te verdiepen, tot rust te komen en de verbinding met jezelf te herstellen. Tijdens de dag is er een programma met yoga, meditatie, een wandeling en een heerlijke biologische lunch en als afsluiting van de dag soep. Een cadeau aan jezelf! Start 10:00 uur tot 18:15 uur.

Voor aanmelding en meer informatie www.hartenlicht.nl

Stilteretraite – zaterdag 2 t/m woensdag 6 januari 2021

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Het nieuwe jaar starten in stilte is een prachtige mogelijkheid om je af te stemmen op jezelf en o.a. op je koers voor 2021. Even los van al je dagelijkse drukte en gewoonten om te ervaren wat de stilte jou te vertellen heeft. Ben je nog wel afgestemd op jouw route en ritme in het leven of hol je jezelf voorbij?  In stilte reis je voorbij je gedachten en stress om in het hart alle liefde en helderheid in jezelf terug te vinden. Een verdiepende reis naar eigen essentie met o.a. meditaties, mindfulness, yoga, inzichtoefeningen, wandelingen, labyrint en dans.

Voor aanmelding en meer informatie www.hartenlicht.nl

Zing vanuit je hart – 15 januari 2021

Door Lambert Mutsaers

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: www.lambertmutsaers.nl

Stiltedag – 6 februari 2021

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Even op de rem in alle drukte van het leven. Een dag om je hoofd te laten rusten en je hart wakker te maken. Een dag voor jezelf om te genieten, te verdiepen, tot rust te komen en de verbinding met jezelf te herstellen. Tijdens de dag is er een programma met yoga, meditatie, een wandeling en een heerlijke biologische lunch en als afsluiting van de dag soep. Een cadeau aan jezelf! Start 10:00 uur tot 18:15 uur.

Voor aanmelding en meer informatie www.hartenlicht.nl

Zing vanuit je hart – 19 februari 2021

Door Lambert Mutsaers

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: www.lambertmutsaers.nl

Stiltedag – 6 maart 2021

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Even op de rem in alle drukte van het leven. Een dag om je hoofd te laten rusten en je hart wakker te maken. Een dag voor jezelf om te genieten, te verdiepen, tot rust te komen en de verbinding met jezelf te herstellen. Tijdens de dag is er een programma met yoga, meditatie, een wandeling en een heerlijke biologische lunch en als afsluiting van de dag soep. Een cadeau aan jezelf! Start 10:00 uur tot 18:15 uur.

Voor aanmelding en meer informatie www.hartenlicht.nl

Living from the Heart – Friday March 12 to Sunday March 14 2021

By Karianne Kraaijestein and Maartje Bakker

Finding gratitude in the midst of ten thousand sorrows and ten thousand joys.

In this noble silence weekend meditations of forgiveness and loving kindness are central. Sitting and standing meditations are alternated with a daily yoga session. By silencing the mind and looking into your inner world you can take the benefits of this weekend into the outer world.

More information www.kariannekraaijestein.com

Stiltedag – 10 april 2021

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Even op de rem in alle drukte van het leven. Een dag om je hoofd te laten rusten en je hart wakker te maken. Een dag voor jezelf om te genieten, te verdiepen, tot rust te komen en de verbinding met jezelf te herstellen. Tijdens de dag is er een programma met yoga, meditatie, een wandeling en een heerlijke biologische lunch en als afsluiting van de dag soep. Een cadeau aan jezelf! Start 10:00 uur tot 18:15 uur.

Voor aanmelding en meer informatie www.hartenlicht.nl

Zing vanuit je hart – 16 april 2021

Door Lambert Mutsaers

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: www.lambertmutsaers.nl

Stiltedag – 22 mei 2021

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Even op de rem in alle drukte van het leven. Een dag om je hoofd te laten rusten en je hart wakker te maken. Een dag voor jezelf om te genieten, te verdiepen, tot rust te komen en de verbinding met jezelf te herstellen. Tijdens de dag is er een programma met yoga, meditatie, een wandeling en een heerlijke biologische lunch en als afsluiting van de dag soep. Een cadeau aan jezelf! Start 10:00 uur tot 18:15 uur.

Voor aanmelding en meer informatie www.hartenlicht.nl

Zing vanuit je hart – 28 mei 2021

Door Lambert Mutsaers

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: www.lambertmutsaers.nl

Zing vanuit je hart – 2 juli 2021

Door Lambert Mutsaers

Iedereen kan zingen. Wat ons vaak in de weg zit zijn oordelen en verwachtingen. Zodra we dat los laten, komen we bij onze eigen kracht. Stembevrijding gaat over het bevrijden van bevangenheid, over het innemen van ruimte en over in je eigen kracht staan. We zingen toegankelijke mantra’s en andere bijzondere melodieën uit diverse culturele en spirituele richtingen.

Voor aanmelden en meer informatie: www.lambertmutsaers.nl

Stilteretraite – zaterdag 24 t/m woensdag 28 juli 2021

Door Hartenlicht, Annemieke Rodenburg

Een vakantie voor je hoofd. Even los van al je dagelijkse drukte en gewoonten om te ervaren wat de stilte jou te vertellen heeft. Ben je nog wel afgestemd op jouw route en ritme in het leven of hol je jezelf voorbij?  In stilte reis je voorbij je gedachten en stress om in het hart alle liefde en helderheid in jezelf terug te vinden. Een verdiepende reis naar eigen essentie met o.a. meditaties, yoga, mindfulness, inzichtoefeningen, wandelingen, labyrint en dans.

Voor aanmelding en meer informatie www.hartenlicht.nl

 

Terug naar pagina Aanbod