Ervaringen klanten

Hogeschool Utrecht

Samaya is de perfecte gezonde ambiance om binnen je organisatie alles op een rijtje te krijgen voor nieuwe stormachtige ontwikkelingen die onze maatschappij kenmerkt.

– Marco van Stralen

Relatieworkshops

Samaya is de ideale plek voor onze relatieworkshops. De atmosfeer nodigt uit tot zelfreflectie en verdieping: de noodzakelijke voorwaarden om open te staan voor nieuwe ontwikkelingen van jezelf en je partner.

– Ine en Chiel Marckmann

ITIP – School voor Leven en Werk

Intieme, kleinschalige accommodaties, in een verzorgde omgeving en met een verfijnde keuken zijn schaars te vinden. Samaya is door de afgelopen jaren heen echter zo’n fijne, rustgevende en verzorgde plek geworden voor onze cursisten. Er vinden opleidingsgroepen plaats, kleine retraites en daggroepen, rondom dromen en subtiele energie.

www.itip.nl

NJPV – Nederlandse Jenaplan Vereniging

Gesprek-spel-werk-viering. Ritmiek in ons leven en dus ook in het onderwijs staat in het Jenaplanonderwijs op een belangrijke plaats. De Nederlandse Jenaplan Vereniging kiest regelmatig voor Samaya, als de plek waar deze waarde kan worden geleefd: Werken – vergaderen – stil zijn – wandelen in de boomgaard en verantwoord eten.

– Jaap Meijer
www.jenaplan.nl

Schout Schouten – Integraal Waarnemen

Samaya is een heerlijke plek om te vertoeven. Samaya betekent voor ons stilte, ruimte, en aandacht. Stilte vanwege de plek, ruimte vanwege de Tuinzaal en de tuin, en aandacht in de wijze waarop men werkt, waaronder met stip boven aan, het eten! Dat krijgen we van onze deelnemers ook altijd terug: een rustgevende plek met heerlijk eten. Dat is waarom we hier al zo lang komen.

– Schout Schouten en Siep van der Meer
www.schoutschouten.nl

Henriette van Oekel

Voor mij betekent Samaya ‘ thuiskomen’.
Om je thuis te kunnen voelen zijn er randvoorwaarden nodig en die ‘geeft’ Samaya je in overvloed.
Lees meer…

Universele Witte Broederschap

De ontdekking van Samaya was een geweldige verrassing. Allen waren ingenomen met deze buitengewone omgeving. De architectuur, eenvoudig en comfortabel, en de ligging midden in de natuur, bevorderen een spirituele ambiance, die het mogelijk maakt het broederlijke werk te verrichten in voortreffelijke omstandigheden.
Lees meer…

Ansro BV

Samaya is een magische plek. De omgeving, ruimte, verstilling, schoonheid en atmosfeer creëren de optimale condities voor een coachingsgesprek. Samaya laat niemand onberoerd, in positieve zin van het woord. Dat begint als je de oprijlaan oprijdt, met in de verte de indrukwekkende houten deur. Eenmaal voorbij deze deur zal Samaya, in alle oprechte eenvoud, je raken en uitnodigen tot zelfreflectie.

– Ans Wiebosch
www.ansro.nl

Seminar Mieke Mosmuller

Samaya is prachtig gelegen midden in een landbouw – en weidegebied. De stilte en weidsheid hebben ons verrast. De condities die Samaya biedt, de mooie omgeving, de vrijlatende hartelijke zorg, de lichte ruimtes en prachtige bloemen; de meer dan heerlijke biologische maaltijden en ook niet onbelangrijk de goede bedden, waren zeer ondersteunend voor het seminar. Lees meer…

Stream of Life

Samaya is eigenlijk DE plek waar mindful geleefd en gewerkt wordt. Ik kan voor Stream of Life dan ook geen betere locatie wensen voor het geven van de mindfulnesstrainingen. Alles komt dan samen. Dat wat geleerd en dan wat geleefd wordt.

Jeannet Boender
www.streamoflife.nl

Hartenlicht – Stilteretraite & -dagen

Al 16 jaar kom ik op Samaya om stiltedagen en stilteretraites te geven op deze prachtige en liefdevolle plek. Het is dan ook voor mij en voor veel van mijn deelnemers een tweede thuis geworden.
Vaak hoor ik deelnemers zeggen: “ Als ik de oprijlaan oprij, is het alsof ik in een andere wereld stap en alle stress en drukte achter me laat”.
Lees meer…

Synnervate – Opleiding Integrale Coaching

Samaya voelt als thuiskomen
Aankomen in Samaya voelt als thuiskomen, zowel voor ons als trainers als voor de studenten. De schoonheid van de plek, de warmte en gedrevenheid van het team van mensen die Samaya leiden, de mooie lichte zalen en de prachtige tuin te midden van de weilanden. Het is een bezielde plek, tot in elk detail kun je voelen dat het hart erin zit.
Lees meer…

Young CALL programma – Bon Courage

Het Young CALL programma hebben we dit jaar uitgevoerd bij Samaya. Dat is ons goed bevallen: rust, ruimte, weinig prikkels, puur eten en een zeer betrokken en flexibel team.
Wordt vervolgd!

Marcel de Rooij, oprichter van Bon Courage
www.boncourage.eu

De Verbeeldingh

Als ik de oprijlaan oprijd dan komt de veilige, serene rust van Samaya me al tegemoet. Samaya, de plek om in alle rust te verblijven. Samaya doet alles wat in hun vermogen ligt om de gasten te ontzorgen. Je wordt gekoesterd en verwend. Als er een probleem is, doen ze alles om het op te lossen. Voor groepswerk is het heel bijzonder en verbindend.
Lees meer…

IMC Mensontwikkeling – Mensgerichte Opleiding & Coaching

Al vele jaren komen wij graag in Samaya met onze opleiding Intuïtief Coachen en met onze zakelijke trainingen. De oprechte aandacht, de liefdevolle verzorging en de serene sfeer vormen een dragende omgeving voor de rust, verdieping, het aangaan van persoonlijke en professionele processen die in onze trainingen zo essentieel zijn. Een unieke plek, waar we nog lang mee verbonden hopen te zijn.

– Linda Doornweerd, IMC Mensontwikkeling – Mensgerichte Opleiding & Coaching
www.mensontwikkeling.nl

Kernzaken – Intuitief leiderschap

Samaya is onze vaste stek voor de leergang intuïtief leiderschap. Waarom? Omdat alles er klopt tot in de kleine details. Denk aan het warme onthaal, de kunst aan de muren, de prachtige biologische bloemen in de gangen en in de ruimte, de heerlijke biologische maaltijden, de kaarsjes die ’s avonds aangedaan worden in de lange gangen, de fijne ruimtes, de stilte.
Lees meer…

The Joy of Yoga – Judith Bouwhuis

Toen ik in de zomer van 2013 voor het eerst in Samaya kwam, wist ik meteen: “Hier zou ik graag yogalessen willen geven.” In oktober dat jaar kwam deze wens in vervulling. Sinds die tijd verzorg ik wekelijks yogalessen op de dinsdagavonden. Ook toegankelijk voor andere gasten.
Lees meer…