Ervaringen klanten

Universiteit Amsterdam

Ik ben al meerdere keren in Samaya geweest, het is altijd weer een feest van rust, goede verzorging en vooral een gevoel van thuiskomen!

Erella Grassiani – Universiteit Amsterdam

Zen-training

Bij Samaya valt alles op z’n plek voor mij: mooie meditatieruimte, uitstekend eten, rustgevende omgeving, prachtig gebouw met mooie kamers en de super service van het Samaya team.

John de Weerdt
www.zen-training.nl

Marion TC

Samaya is een heerlijke plek! De fantastische medewerkers zorgen dat het je aan niets ontbreekt en geen enkele moeite is hen teveel. Alles wordt met zoveel liefde en afstemming gevoeld. Dat maakt dat ik als trainer echt kan ontspannen en me alleen met de inhoud bezig hoef te houden (en ook ik voel me echt in de watten gelegd). Voor de deelnemers is het ook echt merkbaar en voelbaar. Altijd zijn de reacties in de evaluaties over de locatie lovend. En het eten is echt subliem!

Marion Reijmerink – Marion.TC

Thee met Koekjes

Samaya kent de kunst van iedereen zo opvangen en een plek geven dat je samen kunt zijn zonder dat je in elkaars ruimte komt. Een weerspiegeling van de adembenemende tuin, waarin alles, van grote oeroude bomen tot kleine bosjes, een groeiend geheel maakt. Elk lid van team Samaya ademt gastvrijheid en vriendelijkheid uit. Dit alles heeft gemaakt dat wij niets anders hebben hoeven doen dan ons hart en ziel te openen voor onze groep. We hebben het verblijf ervaren in vrijheid, veiligheid, omhulling en overvloed, Dankonswel!

Natascha Bruti – www.theemetkoekjes.net

 

De Gezonde Dokter

Al vele jaren kom ik graag in Samaya voor het geven van bijscholingen en retraites voor artsen. Mijn gasten voelen zich enorm welkom. Alles bij dit voormalige klooster straalt aandacht en rust uit. Het gebouw met de mooie lichte gangen met kleurrijke boeketten, de prachtige zaal met uitzicht op de bijzondere tuin, de fantastische maaltijden gemaakt door enthousiaste koks die vertrouwd zijn met groepen die in stilte zijn, en het zorgzame personeel dat altijd in rust en aandacht hun werk doet. De kamers hebben heerlijke bedden en vaak mooi uitzicht. Samaya biedt een perfecte inbedding voor de retraites en trainingen Gezonde Dokter, waarin aandacht en compassie de basis zijn.

Sietske de Haan – www.degezondedokter.nl

 

Erasmus Centrum voor Zorgbestuur

Volg ik wel de goede route? Waar ben ik nu terecht gekomen? Zo zijn vaak de eerste opmerkingen  van de deelnemer van het programma Top Class, die komt voor een persoonlijk ontwikkelgesprek. De weg naar het klooster, rijdend uit de bewoonde wereld naar een onbekende plek brengt al dat de mensen iets van het gewone, bekende achter zich laten. Dat gecombineerd met de ruimtelijkheid en de contemplatieve sfeer geven een extra dimensie aan de persoonlijke gesprekken die ik met de deelnemers mag voeren.

Helene Wust – Erasmus Centrum voor Zorgbestuur

 

Sangio Hypnosis Solutions

Our experience at Samaya was simply amazing. The facilities, the conference rooms, the vegetarian and organic food, but most importantly: your team, made our event a total success. Each one of them made sure that we were comfortable at all times and that we had everything we needed to make our event a success.Thank you, team Samaya, for your great service, time and dedication.

Antonio Sangio – Sangio Hypnosis Solutions

Wanda Straatman

“Ik kom al sinds 2008 meerdere keren per jaar in Samaya en elke keer weer voelt het als thuiskomen op deze prachtige plek. De liefdevolle zorg en persoonlijke aandacht voor de gasten, voor elkaar, het gebouw en de tuin, de comfortabele soberheid en de overheerlijke vegetarische maaltijden vormen een perfecte bedding en een bron van inspiratie voor onze deelnemers. Het is werkelijk een magische plek!”

Wanda Straatman

Rebelleadership

“Wat een fijne plek. Ik voel me altijd heel welkom. De plek, de mensen, de tuin, het eten, de ruimtes, de kamers, alles klopt. Er zit zoveel liefde in!”

Floor Lewin – Rebelleadership

De Stressontknoping

Als ik aan de deelnemers van een workshop bij aanvang het klooster Samaya voorstel, zeg ik: ‘Welkom op de mooiste plek van de aarde! Er zijn meerdere mooiste plekken van de aarde, maar dit is er een van!’ Samaya past als een handschoen bij mijn workshops die ik combineer met zenmeditatie.

Paul Loomans, zenmonnik, oprichter van De StressOntknoping

 

Gerda Deekens

Zodra je de oprijlaan oprijdt en Samaya binnentreedt valt de rust als vanzelf over je heen. Daarnaast de fijne ruimte, altijd goede service en het met liefde bereide eten maakt dat ik al jaren met heel veel plezier mijn trainingen bij Samaya geef!

Gerda Deekens, Integraal Waarnemen Young Professionals
www.gerdadeekens.nl

 

Amsterdams UMC – VUmc Academie Amsterdam

Er is iets bijzonders op deze plek wat ongemerkt bijdraagt aan de processen die wij met onze programma’s in gang willen zetten, daarom kunnen de trainingen voor ons niet anders dan bij Samaya plaatsvinden.

 

Hogeschool Utrecht

Samaya is de perfecte gezonde ambiance om binnen je organisatie alles op een rijtje te krijgen voor nieuwe stormachtige ontwikkelingen die onze maatschappij kenmerkt.

– Marco van Stralen

ITIP – School voor Leven en Werk

Intieme, kleinschalige accommodaties, in een verzorgde omgeving en met een verfijnde keuken zijn schaars te vinden. Samaya is door de afgelopen jaren heen echter zo’n fijne, rustgevende en verzorgde plek geworden voor onze cursisten. Er vinden opleidingsgroepen plaats, kleine retraites en daggroepen, rondom dromen en subtiele energie.

www.itip.nl

Schout Schouten – Integraal Waarnemen

Samaya is een heerlijke plek om te vertoeven. Samaya betekent voor ons stilte, ruimte, en aandacht. Stilte vanwege de plek, ruimte vanwege de Tuinzaal en de tuin, en aandacht in de wijze waarop men werkt, waaronder met stip boven aan, het eten! Dat krijgen we van onze deelnemers ook altijd terug: een rustgevende plek met heerlijk eten. Dat is waarom we hier al zo lang komen.

– Schout Schouten en Siep van der Meer
www.schoutschouten.nl

Henriette van Oekel

Voor mij betekent Samaya ‘ thuiskomen’.
Om je thuis te kunnen voelen zijn er randvoorwaarden nodig en die ‘geeft’ Samaya je in overvloed.
Lees meer…

Universele Witte Broederschap

De ontdekking van Samaya was een geweldige verrassing. Allen waren ingenomen met deze buitengewone omgeving. De architectuur, eenvoudig en comfortabel, en de ligging midden in de natuur, bevorderen een spirituele ambiance, die het mogelijk maakt het broederlijke werk te verrichten in voortreffelijke omstandigheden.
Lees meer…

Ansro BV

Samaya is een magische plek. De omgeving, ruimte, verstilling, schoonheid en atmosfeer creëren de optimale condities voor een coachingsgesprek. Samaya laat niemand onberoerd, in positieve zin van het woord. Dat begint als je de oprijlaan oprijdt, met in de verte de indrukwekkende houten deur. Eenmaal voorbij deze deur zal Samaya, in alle oprechte eenvoud, je raken en uitnodigen tot zelfreflectie.

– Ans Wiebosch
www.ansro.nl

Hartenlicht – Stilteretraite & -dagen

Al 16 jaar kom ik op Samaya om stiltedagen en stilteretraites te geven op deze prachtige en liefdevolle plek. Het is dan ook voor mij en voor veel van mijn deelnemers een tweede thuis geworden.
Vaak hoor ik deelnemers zeggen: “ Als ik de oprijlaan oprij, is het alsof ik in een andere wereld stap en alle stress en drukte achter me laat”.
Lees meer…

Synnervate – Opleiding Integrale Coaching

Samaya voelt als thuiskomen
Aankomen in Samaya voelt als thuiskomen, zowel voor ons als trainers als voor de studenten. De schoonheid van de plek, de warmte en gedrevenheid van het team van mensen die Samaya leiden, de mooie lichte zalen en de prachtige tuin te midden van de weilanden. Het is een bezielde plek, tot in elk detail kun je voelen dat het hart erin zit.
Lees meer…

Young CALL programma – Bon Courage

Het Young CALL programma hebben we dit jaar uitgevoerd bij Samaya. Dat is ons goed bevallen: rust, ruimte, weinig prikkels, puur eten en een zeer betrokken en flexibel team.
Wordt vervolgd!

Marcel de Rooij, oprichter van Bon Courage
www.boncourage.eu

De Verbeeldingh

Als ik de oprijlaan oprijd dan komt de veilige, serene rust van Samaya me al tegemoet. Samaya, de plek om in alle rust te verblijven. Samaya doet alles wat in hun vermogen ligt om de gasten te ontzorgen. Je wordt gekoesterd en verwend. Als er een probleem is, doen ze alles om het op te lossen. Voor groepswerk is het heel bijzonder en verbindend.
Lees meer…

IMC Mensontwikkeling – Mensgerichte Opleiding & Coaching

Al vele jaren komen wij graag in Samaya met onze opleiding Intuïtief Coachen en met onze zakelijke trainingen. De oprechte aandacht, de liefdevolle verzorging en de serene sfeer vormen een dragende omgeving voor de rust, verdieping, het aangaan van persoonlijke en professionele processen die in onze trainingen zo essentieel zijn. Een unieke plek, waar we nog lang mee verbonden hopen te zijn.

– Linda Doornweerd, IMC Mensontwikkeling – Mensgerichte Opleiding & Coaching
www.mensontwikkeling.nl

Kernzaken – Intuitief leiderschap

Samaya is onze vaste stek voor de leergang intuïtief leiderschap. Waarom? Omdat alles er klopt tot in de kleine details. Denk aan het warme onthaal, de kunst aan de muren, de prachtige biologische bloemen in de gangen en in de ruimte, de heerlijke biologische maaltijden, de kaarsjes die ’s avonds aangedaan worden in de lange gangen, de fijne ruimtes, de stilte.
Lees meer…

The Joy of Yoga – Judith Bouwhuis

Toen ik in de zomer van 2013 voor het eerst in Samaya kwam, wist ik meteen: “Hier zou ik graag yogalessen willen geven.” In oktober dat jaar kwam deze wens in vervulling. Sinds die tijd verzorg ik wekelijks yogalessen op de dinsdagavonden. Ook toegankelijk voor andere gasten.
Lees meer…