Faciliteiten in ons conferentieklooster

Naast de gebruikelijke faciliteiten als een gastvrij betrokken team, presentatie-faciliteiten en maaltijd-service staat in ons kloosterhotel ook het volgende tot uw beschikking:

Woonkamer
De Woonkamer, met diverse zithoeken, staat de gehele dag ter beschikking aan al onze gasten. Hier worden standaard onze gasten ontvangen met verse bonenkoffie, diverse koffiespecialiteiten en vele verschillende theesoorten. Een plakje koek, vers biologisch fruit en koekjes staan voor u ter beschikking. In de avond vervangen we die voor nootjes en kunt u naar eigen wens uit de koelkastjes uw drankjes kiezen, waarna u bij de houtkachel de gezelligheid voort kunt zetten.

Eetkamer
In onze eetkamer wordt u verwend met goed verzorgde, rijke biologische maaltijden. Voor het ontbijt en de lunch bieden we dit in buffetvorm aan, voor het diner heeft iedere groep zijn eigen tafels(s) waarop de bourgondische maaltijden geserveerd worden. De authentieke eetkamer stamt nog uit de tijd dat de zusters hier hun maaltijden nuttigden, wat u op een nostalgisch foto-hoekje met eigen ogen vast kunt stellen. U loopt hiervandaan door de tuindeuren zo de boomgaard in, waar diverse picknicktafels en terraszitjes bij goed weer voor u klaar staan.

Gastenkamers
Samaya beschikt over 28 comfortabele gastenkamers met in totaal 38 comfortabele (Auping) bedden (uit te breiden tot maximaal 46). U kunt kiezen voor 1-persoon, 2-persoons- of (nog enkele) gedeelde kamers. Ieder kamer beschikt over eigen sanitair en zijn veelal gelegen op de begane grond met uitzicht op de tuinen. Laat u verrassen door de overweldigende rust van onze landelijke omgeving. Er is ook een gastenkamer voor mindervalide gasten.

foto-1

WIFI-corner
Deze ruimte beschikt over een koffieautomaat met echte bonenkoffie en diverse koffiespecialiteiten en uiteraard kunt u hier uit vele verschillende theesoorten kiezen. De grote werktafel biedt ruimte aan gasten die ‘toch nog even gewoon moeten werken’ of behoefte hebben aan contavct met de buitenwereld middels WiFi. Het is tevens de enige plek waar altijd WiFi beschikbaar is: per zaal kunnen we namelijk desgewenst de WiFi uitschakelen.

IGP2049_681x1024

Werkplekken op de gangen
Naast de werkplek in de WiFi-corner hebben wij op vele plaatsen in de gangen diverse werkplekken en zitjes ingericht voor als u vanuit de zalen in sub-groepjes uiteen gaat om te oefenen of te overleggen met andere deelnemers.

 

Terrassen

Terrassen
De tuin van Samaya kent twee terrassen voor algemeen gebruik, waarvan 1 overdekt is. Beide terrassen bieden in elk seizoen een prachtig uitzicht op de tuin en hebben standaard laarzen en paraplu’s ter beschikking staan voor diegene die even de tuin in willen bij ‘typisch Nederlands weer’.

 

De Tuin
De ruim 3 hectare grote omsloten tuin, biedt diverse plekken om het gesprek dat u in een van onze ruimtes bent begonnen, buiten voort te zetten of om gewoon een wandeling in alle rust te maken. Ook wordt de tuin gebruikt voor bijzondere outdoor-workshops zoals boogschieten, coaching met paarden of een training met roofvogels. Achter in de tuin vindt u het Labyrint.

Opladen elektrische auto en fietsen
Bij Samaya vindt u 4 oplaadpunten voor elektrische auto’s: de 2 voor Tesla’s staan gratis ter beschikking. Bij de andere 2 (met Mennekes type 2 connector) kunt u tegen een kleine vergoeding uw elektrische auto opladen. Ook aan onze fietsgasten is gedacht: er zijn voor hen 4 laadpunten beschikbaar.

 

 

 

 

Bekijk ook ons aanbod op het gebied van indoor- en outdoor activiteiten.