Vacature gastvrouw of gastheer Catering

Voor ons cateringteam zijn wij op zoek naar iemand die er plezier in heeft samen met collega’s bij te dragen aan een prettig verblijf van onze gasten.

Wij zoeken iemand met een servicegerichte instelling, iemand die Nederlands spreekt, die goed kan aanpakken, overzicht heeft,  die flexibel inzetbaar is en een prettig mens is om mee samen te werken.

Het werk:

  • Je zorgt ervoor dat koffie en thee op tijd klaar staan in de woonkamer en in de zalen.
  • Je ontvangt de gasten in de eetkamer.
  • Je verzorgt het ontbijt- en lunchbuffet en ‘s avonds serveer je samen met de kok het diner uit.
  • Ook zorg je ervoor dat na de maaltijden alles weer wordt opgeruimd, afgewassen en schoon in de kast komt en dat de keuken en de eetkamer er weer schoon en netjes uit ziet.
  • Afhankelijk van het aantal gasten dat in huis is werk je óf alleen óf samen met andere collega’s.

Werktijden:

Werktijden vanaf ’s morgens 7 uur tot ca. 15 uur of een deel daarvan óf vanaf ca. 17 uur tot ca. 22 uur, op werkdagen en 2x per maand ook het weekend. De dagen waarop je werkt worden per maand in overleg vastgesteld, afhankelijk van je beschikbaarheid en de aanwezigheid van gasten. Indien je je inzetbaarheid wilt aanpassen aan schooltijden is dit bespreekbaar.

Omvang van de vacature:

De vacature betreft een 0-urencontract. De hoeveelheid werk hangt namelijk af van het aantal gasten dat in huis is. We schatten in dat je gemiddeld zo’n 8 à 12 uur per week zult werken, verdeeld over 2 à 3 dagen per week. Indien gewenst kun je ook meer uur ingezet worden.

Salaris:

Conform de CAO van de horeca, schaal III. Dat is op dit moment € 13,12 bruto per gewerkt uur inclusief vakantietoeslag.

Vragen?

Voor vragen kun je bellen met Samaya (0343-552332) en vraag naar Carry. Carry is bereikbaar op maandag en vrijdag tussen 9.00 en 14.00 uur.

Solliciteren?

stuur dan een mail met je motivatie, wensen en cv naar carry@samaya.nl.
Het is goed om te weten dat Samaya met openbaar vervoer niet te bereiken is. Je moet dus eigen vervoer hebben. Wij hebben voorkeur voor personen die binnen 20 minuten van Samaya wonen.

Terug naar vacatures