Woonkamer

Onze Woonkamer, met diverse zithoeken, staat de gehele dag ter beschikking aan al onze gasten.
Er staat permanent heet water voor thee naar eigen smaak, kannen kruidenthee en gearomatiseerd water en een koffiemachine maalt uit echte bonen de heerlijkste koffie in allerlei varianten voor u. In de avonduren beschikt iedere groep over een eigen goedgevulde koelkastje volgens het serve-yourself principe, waarbij wij uiteraard voor versnapering zorgen.

De houtkachel brandt gezellig gedurende de wintertijd en daarbuiten staat het openhaardhout in een grote mand klaar mocht u zelf willen ‘vuurtje-stoken’. Liever even in alle rust iets lezen? De boomstamtafels bieden een ideale en gezellige plaats om de boekenkast te verkennen. Op het nabijgelegen overdekte terras kunt u even nagenieten van de dag of in de grote vuurschaal met uw groep een kampvuur aanrichten. Ook is er een piano, een muziekinstallatie en een boekenkast met boeken waar u gebruik van kunt maken.

U kunt vanuit de woonkamer rechtstreeks de boomgaard inlopen waar de picknicktafels en diverse terrasjes op u wachten om te genieten van het mooie uitzicht over het KrommeRijngebied. ’s Avonds verdwijnt de zon aan deze zijde en zorgt die vaak voor een prachtige horizon.

Plattegrond met maximale bezetting met Corona-maatregelen voor de eetkamer en woonkamer

Terug naar Faciliteiten