professionele  indoor activiteiten

Voor indoor activiteiten werken wij samen met een aantal deskundige en ervaren professionals die in overleg met u een dag(deel) van uw training kunnen invullen met een indoor activiteit. Als ontspanning tijdens een intensief programma of als welkome inhoudelijke aanvulling daarop. U kunt daarbij denken aan o.a. de volgende activiteiten:

 

 

workshop Roofvogels – Bekijk jezelf door de ogen van een roofvogel

Je intentie en gevoelens hebben altijd effect op de omgeving. We reageren allemaal intuïtief op elkaar, maar zijn verleerd om het daarover te hebben. Hoe groter het verschil is tussen wie je bent en hoe je doet, hoe meer spanningen en weerstand jij en de ander ervaren. Dat verschil laten roofvogels zien. De workshop kan zowel in de tuin als in de Kapel gegeven worden.

>> Lees meer>>

 

 

Workshop Leiderschap en samenwerking d.m.v. Argentijnse Tango

De Argentijnse tango is bij uitstek een dans waarbij de onderlinge communicatie, leiderschap en volgerschap een nadrukkelijke rol spelen. Dat maakt de Argentijnse tango zo geschikt voor leiderschapsontwikkeling en samenwerkingsvraagstukken.

>> lees meer >>

 

Beeldend werken met cellenbeton, paverol of mozaïek

Een dagdeel creatief beeldend bezig zijn kan een goede aanvulling zijn tijdens een meerdaagse training of workshop. Als moment van ontspanning of door op en beeldende wijze vorm te geven aan het proces wat tijdens de workshop in gang is gezet.

>> lees meer >>

 

Organisatieopstellingen

Als het even niet lekker loopt in je organisatie of afdeling, en je wilt op zoek naar de oorsprong van het probleem, dan kan een organisatieopstelling helpend zijn. Je team hoeft daarbij niet noodzakelijkerwijs aanwezig te zijn, of als onderdeel van je meerdaagse training of workshop bij Samaya.

>> Lees meer >>

 

Clownerie: mindfullness in actie

De clown volgt met open, niet-oordelende aandacht en humor de doorgaande stroom van impulsen in zichzelf en brengt deze zonder censuur tot uitdrukking. Hij/zij leeft volledig in het hier en nu, is open en alert. Hij zegt ‘JA’ aan wat zich aandient en deelt dit met zijn publiek en speelmaatjes.

>> Lees meer >>

 

Onze voormalige priorij als inspiratiebron

De rijke en bijzondere historie van ons gebouw kan een bron van inspiratie zijn tijdens uw training of opleiding. Laat u inspireren door de manier waarop de zusters, die hier woonden, hun leefwijze telkens weer hebben weten aan te passen aan de tijd.

>> Lees meer >>

Ook hier vindt u meer informatie over de historie van ons gebouw.