Professionele  indoor activiteiten

Voor indoor activiteiten werken wij samen met een aantal deskundige en ervaren professionals die in overleg met u een dag(deel) van uw training kunnen invullen met een indoor activiteit. Als ontspanning tijdens een intensief programma of als welkome inhoudelijke aanvulling daarop. U kunt daarbij denken aan o.a. de volgende activiteiten:

Workshop Roofvogels – Bekijk jezelf door de ogen van een roofvogel

Je intentie en gevoelens hebben altijd effect op de omgeving. We reageren allemaal intuïtief op elkaar, maar zijn verleerd om het daarover te hebben. Hoe groter het verschil is tussen wie je bent en hoe je doet, hoe meer spanningen en weerstand jij en de ander ervaren. Dat verschil laten roofvogels zien. De workshop kan zowel in de tuin als in de Kapel gegeven worden.

>> Lees meer>>

 

Workshop Leiderschap en samenwerking d.m.v. Argentijnse Tango

De Argentijnse tango is bij uitstek een dans waarbij de onderlinge communicatie, leiderschap en volgerschap een nadrukkelijke rol spelen. Dat maakt de Argentijnse tango zo geschikt voor leiderschapsontwikkeling en samenwerkingsvraagstukken.

>> lees meer >>

TeamBeelden: Intuïtief Beeldhouwen voor teamontwikkeling, bewustwording en verbinding

Workshops TeamBeelden van IntoTuition dragen bij aan het bewust worden van eigen gedrag en patronen. Deze workshops maken regelmatig deel uit van leiderschapsprogramma’s of trainingstrajecten bij Samaya.

>> lees meer >>

Onze voormalige priorij als inspiratiebron

De rijke en bijzondere historie van ons gebouw kan een bron van inspiratie zijn tijdens uw training of opleiding. Laat u inspireren door de manier waarop de zusters, die hier woonden, hun leefwijze telkens weer hebben weten aan te passen aan de tijd.

>> Lees meer >>