Vacature Huishouding:

Voor ons Facilitaire team zijn wij op zoek naar iemand die er plezier in heeft samen met collega’s bij te dragen aan een prettig verblijf van onze gasten.

Wij zoeken iemand met een servicegerichte instelling, iemand die redelijk Nederlands spreekt, die goed kan aanpakken en die graag in een gezellig team werkt.

Het werk:

Het gaat om algemene dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden van zalen, woonkamer, eetkamer, keuken en gastenkamers. Je werkt daarbij samen met andere collega’s die het werk onderling verdelen, zodanig dat ieder gevarieerd en met plezier werkt.

Werktijden:

Werktijden vanaf ’s morgens 8 of 9 uur tot ca. 12.30 uur, meestal op werkdagen maar soms ook in het weekend. De dagen waarop je werkt worden per maand in overleg vastgesteld, afhankelijk van je beschikbaarheid en de aanwezigheid van gasten.

Omvang van de vacature:

De vacature betreft een 0-urencontract. De hoeveelheid werk hangt namelijk af van het aantal gasten dat in huis is. We schatten in dat je gemiddeld 2 à 3 ochtenden per week zult werken.

Salaris:

Conform de CAO van de horeca, schaal III. Dat is op per 1 juli 2019 € 13,12 bruto per gewerkt uur inclusief vakantietoeslag.

Vragen?

Voor vragen kun je bellen met Samaya (0343-552332) en vraag naar Elleke. Zij is bereikbaar op maandag, donderdag of vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur.

Solliciteren?

Wat wij zoeken is een collega met wie het prettig is om samen te werken, iemand met een servicegerichte instelling, bereid is de handen uit de mouwen te steken, die flexibel inzetbaar is en die er plezier in heeft te zorgen voor net en schoon interieur.
Herken je jezelf hierin, stuur dan een mail met je motivatie, wensen en cv naar elleke@samaya.nl.
Wij hebben voorkeur voor personen die binnen 20 minuten van Samaya wonen.

Terug naar vacatures