Centraal bereikbare, historische locatie

Onze plek is centraal gelegen in Midden Nederland, in het mooie Kromme Rijngebied tussen Betuwe en Utrechtse Heuvelrug. Terwijl u zich hier op slechts 15 minuten met de auto, vanaf de stad Utrecht bevindt, ervaren onze gasten hier een weldadige stilte, die slechts onderbroken wordt door het geluid van vogels.

Het is een historische plek, op de grens van de Limes, het oude Romeinse Rijk. Historisch ook, omdat hier het laatste slotklooster van Nederland werd gebouwd, volgens de oude richtlijnen van de Katholieke kerk. Ons gebouw staat in de omgeving bekend onder haar oude naam: priorij Gods Werkhof.

Het gebouw is omgeven door een 4 hectare grote Engelse landschapstuin met mooie zichtlijnen. Vanwege de diversiteit aan bomen en plekken nemen veel van onze klanten de tuin actief mee in de opbouw van hun programma.

Het gebouw zelf is een gemeentelijk monument. Uniek zijn de lichte, brede gangen en het riante uitzicht vanuit elke zaal en bijna elke gastenkamer. Waar u ook loopt, u heeft altijd zicht op de tuin en/of de omgeving.